Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKEFORMER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater

TANKEFORMER (5 af 35)


Hvordan ser tanker ud? To clairvoyante forskere har forsøgt at besvare spørgsmålet, og de viser, hvordan mental energi manifesterer sig i forskellige former og farver.

TANKEFORMER (5 af 35)

Hvordan vibrationen virker

 

Vibrationerne bliver ligesom alle andre i naturen svagere og svagere, jo længere de bevæger sig væk fra deres kilde – selvom det sandsynligvis sker i et forhold, der svarer til afstanden i tredje potens i stedet for i anden, fordi der i dette tilfælde kommer en dimension mere ind i billedet. Ligesom alle andre vibrationer har de tendens til at reproducere sig, når de får mulighed for det. Hver gang de rammer et mentallegeme, forsøger de at fremkalde deres egen vibrationshastighed i det. Dvs. at hvis et menneskes mentallegeme kommer i kontakt med vibrationerne, har det en tilbøjelighed til at skabe tanker af samme art som de, der opstod hos det menneske, der udsendte tanken. Den oprindelige tankes styrke og klarhed er afgørende for, hvor langt tankebølgerne rækker, og hvor intensivt de påvirker andre menneskers mentallegemer. Tænkeren er reelt i samme situation som en taler. Talerens stemme skaber lydbølger i luften, og bølgerne stråler ud i alle retninger og formidler budskabet til alle, der er indenfor hørevidde. Stemmens styrke og klarhed er afgørende for stemmens rækkevidde. På samme måde er en stærk tankes rækkevidde langt større end en svag og uklar tankes, men dens klarhed og præcision har større betydning end dens styrke. Ligesom man kan tale for døve ører, når mennesker er optaget af deres egne tanker, kan en stærk tankestrøm også ramme et menneske uden at få indflydelse på det, hvis det er fordybet i sine egne tanker.

Vibrationen overfører en tankes karakter, men den giver ikke nogen forestilling om dens udseende. Hvis en hindu sidder fordybet i religiøs hengivenhed for Krishna, vil de følelser, der strømmer ud, stimulere den religiøse følelse hos alle, der påvirkes af dem, selvom en muslims hengivenhed rettes mod Allah, en Zoroaster-tilhænger retter den mod Ahuramazda og en kristen mod Jesus. Et menneske, der tænker intenst på et åndeligt emne, udsender vibrationer, der har tendens til at vække tanker på samme niveau hos andre − men de vækker ikke nogen fornemmelse af det emne, tankerne drejer sig om. De påvirker naturligt mennesker, som er vant til lignende vibrationer − men de har desuden en virkning på ethvert mentallegeme, de kommer i kontakt med, og bidrager derfor også til at stimulere evnen til højere tænkning hos mennesker, der endnu ikke tænker i disse baner. Derfor er det indlysende, at alle, der tænker på denne måde, udfører et vigtigt arbejde, selvom de måske ikke er klar over det.

Artikel-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater
Download-fil: TANKEFORMER - Annie Besant & C-W. Leadbeater


Artikel-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: TANKEFORMER