Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKEFORMER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater

TANKEFORMER (30 af 35)


Hvordan ser tanker ud? To clairvoyante forskere har forsøgt at besvare spørgsmålet, og de viser, hvordan mental energi manifesterer sig i forskellige former og farver.

TANKEFORMER (30 af 35)

Hjælpende tanker

 

De former, der er afbildet i fig. 48-54, er resultaterne af et systematisk forsøg på at udsende hjælpende tanker. Forsøgene blev udført af det menneske, der har lavet tegningerne. Forsøgene blev udført hver dag på et aftalt tidspunkt og i en bestemt periode. I nogle tilfælde blev formerne set af afsenderen, men i alle tilfælde blev de set af modtageren, som straks sendte skitser til afsenderen. Afsenderen kommenterede dem på denne måde:

 

"I tegningerne ser det ud, som om de blå nuancer er dominerende, når det drejer sig om religiøsitet blandet med et mentalt aspekt. De gule former blev iagttaget i forbindelse med et forsøg på at formilde mental styrke og mod, og den rosa farve viste sig, når tanken var blandet med kærlig medfølelse. Hvis afsenderen (A) var i stand til at formulere sin tanke med klarhed på det aftalte tidspunkt, oplyste modtageren (B), at han havde set en stor, klart defineret form i stil med de former, der vises i fig. 48, 49 og 54. Fig. 49 holdt sig i nogle minutter, hvor den lod sit lysende, gule 'budskab' strømme ud mod B. Hvis A eksperimenterede under vanskelige forhold – f.eks. var ude at gå en tur – så A nogle gange sine "former" blive brudt op i mindre kugler eller andre figurer som vist i fig. 50, 51 og 52. B rapporterede, at de blev modtaget på samme måde. Man kunne derfor kontrollere og sammenligne mange detaljer fra hver ende af kommunikationslinjen, og den indflydelse, som blev overført, gav et andet resultat. Ved en bestemt lejlighed blev A forstyrret. En tankeform, som normalt kommer til udtryk i blåt og rosa, blev sendt. Af bekymring for at det rosafarvede elements natur blev misforstået, rapporterede B, at han først havde set en skarpt afgrænset kugle som vist i fig. 54, men at den pludselig var forsvundet og var blevet afløst af en række små, lysegrønne trekanter i bevægelse som vist i fig. 53. De få tegninger giver kun et meget ufuldstændigt billede af de mangfoldige blomsterlignende og geometriske former, og de levende farvers lysende skønhed kan hverken gengives med maling eller farveblyant."

 

 

 Tankeformer-42-Fig-48

Fig. 48

 

 Tankeformer-43-Fig-49

Fig. 49

 

 Tankeformer-44-Fig-50

Fig. 50

 

 Tankeformer-45-Fig-51

Fig. 51

 

 Tankeformer-46-Fig-52

Fig. 52

 

 Tankeformer-47-Fig-53

Fig. 53

 

 Tankeformer-48-Fig-54

Fig. 54

Artikel-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater
Download-fil: TANKEFORMER - Annie Besant & C-W. Leadbeater


Artikel-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: TANKEFORMER