Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKEFORMER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater

TANKEFORMER (17 af 35)


Hvordan ser tanker ud? To clairvoyante forskere har forsøgt at besvare spørgsmålet, og de viser, hvordan mental energi manifesterer sig i forskellige former og farver.

TANKEFORMER (17 af 35)

Hasardspillerne

 

Tankeformer-29-Fig-32

Fig. 32

 

– Fig. 32 viser to tankeformer, der blev iagttaget samtidigt i et stort kasino i Monte Carlo. Begge repræsenterer nogle af menneskets værste begær. Den ene er ikke bedre end den anden, selvom de er udtryk for en heldig og en uheldig spillers følelser. Den nederste af de to former minder meget om et uhyggeligt, skinnende øje. Men det er måske en tilfældighed, for når man analyserer tankeformen, kan man uden problemer forklare dens indhold og farver. Tanken manifesterer sig som en uregelmæssig sky af dyb depression, der er stærkt præget af egoismens matte gråbrune og frygtens askegrå farve. I midten ses en skarpt afgrænset, purpurfarvet ring, der afslører dyb vrede over det manglende held. Indeni er der en klart markeret, sort og cirkelrund plet, som er udtryk for det ruinerede menneskes had til de personer, der har vundet pengene. Et menneske, der udsender sådan en tankeform, er i overhængende fare, for det er overvældet af dyb depression. Hasardspilleren har ikke et princip, der kan holde ham oppe. Derfor er det meget sandsynligt, at han vil forsøge en illusorisk flugt ved hjælp af et selvmord – alene for at opdage, at på astralplanet er han kommet fra asken til ilden. Det gælder alle selvmordere. Den selvmedlidenhed, der førte til selvmordet, udelukker dem fra den lykke og fred, der som regel følger efter døden.

Den øverste form repræsenterer en sindstilstand, der måske er endnu mere skadelig. Det er den heldige spillers begejstring over sin gevinst, som blev erhvervet som arbejdsfri gevinst. Tankeformens kontur er helt skarp, og spillerens beslutning om at fortsætte på denne måde er indlysende. Det brede, orangefarvede bånd i midten er et meget klart tegn på, at når han vinder, er han sikker på, at det udelukkende er udtryk for et overlegent geni – selvom han naturligvis forbander skæbnen, hvis han skulle tabe. Han har sandsynligvis udtænkt et eller andet system, som han stoler på, og som han er enormt stolt af. Men bemærk bæltet af egoisme på hver side af det orangefarvede bånd. Det glider over i misundelse og bliver til en primitiv besiddertrang, der også viser sig i tankeformens klolignende yderpunkter.

Artikel-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater
Download-fil: TANKEFORMER - Annie Besant & C-W. Leadbeater


Artikel-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: TANKEFORMER