Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKEFORMER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater

TANKEFORMER (35 af 35)


Hvordan ser tanker ud? To clairvoyante forskere har forsøgt at besvare spørgsmålet, og de viser, hvordan mental energi manifesterer sig i forskellige former og farver.

TANKEFORMER (35 af 35)

Livets skjulte side

 

I disse tre plancher har man kun afbildet den musikform, som umiddelbart blev skabt af lydvibrationerne, selvom den – som den clairvoyante ser den – som regel er omgivet af mange andre og mindre former, der skyldes musikerens personlige følelser eller de følelser, musikken vækker hos tilhørerne.

Planche M viser en lille og forholdsvis enkel form, der er afbildet ret detaljeret, hvor man har taget noget af hver enkelt tones virkning med. Planche G viser en mere indviklet form af en helt anden karakter og med færre detaljer, hvor man ikke har forsøgt at gengive de enkelte toner, men kun har vist, hvordan hver enkelt akkord kommer til udtryk i form og farve. For at kunne give en fornemmelse af musikstykkets helhed viser planche W en endnu større og imponerende form.

Enhver lyd – ikke alene den ordnede rækkefølge af lyde, man kalder musik – sætter naturligvis sit spor i det astrale og mentale stof. En dag vil det måske være muligt at se former, som er blevet skabt af andre og mindre velklingende lyde, men det falder udenfor rammerne af denne afhandling. Er man interesseret i emnet, kan man læse en detaljeret beskrivelse i bogen The Hidden Side of Things.[1]

Det er vigtigt at huske, at livet har en skjult side, og at hver handling, hvert ord og hver tanke har sin virkning i den usynlige verden, og at de usynlige resultater som regel har langt større betydning end de, der er synlige for alle på det fysiske plan. De mennesker, der har indsigt og forståelse, vil derfor leve livet i overensstemmelse med Universets love.

 

Tankeformer-52-Slutbillede

 

 

_________________________________

[1] C.W. Leadbeater: The Hidden Side of Things

_________________________________

Artikel-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater
Download-fil: TANKEFORMER - Annie Besant & C-W. Leadbeater


Artikel-TANKEFORMER-e-bog-Annie-Besant-og-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: TANKEFORMER