Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MESTERHIERARKIET - 16
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab

MESTERHIERARKIET - 16 (9 af 16)


Hierarkiet repræsenterer planetens hjertecenter og fungerer som et direktorat, der overfører impulser fra Shamballa til mineral-, plante-, dyre- og menneskeriget.

MESTERHIERARKIET - 16 (9 af 16)

H I E R A R K I E T S   M E S T R E

1. STRÅLE MESTRE

 

Morya

1. stråle chohan

 

Mesterhierarkiet-17-Åndsvidenskab-Esoterisk-livssyn

Morya

 

Morya kaldes også mester M. I tidligere inkarnationer var han bl.a. Salomon, konge over Israel (975-930 f.Kr.). A-lal Ming, Tibets åndelige leder. Rossul Ibn Rahim, sheik i et arabisk land. Origenes, aleksandrinsk kirkefader (185-254). Fyrst Akbar, stormogul i Indien (1542-1605). Derudover gav han sammen med mesteren Kuthumi impulsen til dannelsen af Det Teosofiske Samfund i 1875, og han var teosofferne H.P. Blavatskys, H.S. Olcotts, Annie Besants og Geoffreys Hodsons mester.

I tiden frem mod Verdenslærerens genkomst har Morya ligesom flere andre chohaner midlertidigt indstillet deres arbejde med at uddanne disciple. Denne opgave har de overdraget til andre mestre og højere indviede, der har mere tid.

Morya er en vigtig inspirator bag verdens store nationale ledere, som har viljen til det gode kombineret med et visionært perspektiv. Winston Churchill og Franklin D. Roosevelt var blandt hans verdensdisciple ligesom lederne: Abraham Lincoln, Kennedy-brødrene, Nelson Mandela, Bill Clinton, Michael Gorbatjof, Martin Luther King, Vaclav Havel, Mahatma Gandhi, Kemal Atatürk, Annie Besant, Barack Obama, mange ukendte samt de mange kendte, som det ikke er muligt at nævne her.

Narayan

− er sammen med Morya Manuens nærmeste medarbejdere. Også Narayan har taget 6. indvielse, og det siges, at han er den ældste mester i Hierarkiet. Han er Indiens indre hersker, for det er hans opgave at føre Indien ud af landets nuværende kaotiske og urolige periode og samle de forskellige folkegrupper og mange religioner til en enhed. Han omtales nogle gange med den symbolske betegnelse Jupiter, og det siges, at han bor i Nilgiri bjergene i Sydindien.

Herkules

er en mester, som man ikke ved noget om ud over, at han i sin tid inkarnerede som den historiske Herkules eller Herakles, der viste vejen gennem menneskehedens tolv arbejder eller udviklingsstadier – et livsforløb, der senere fik mytisk og legendarisk karakter.

 

Mesterhierarkiet-23-Åndsvidenskab-Esoterisk-livssyn

Hercules

Artikel-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab
Download-fil: MESTERHIERARKIET 16 - Hardy Bennis


Artikel-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MESTERHIERARKIET 16