Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MESTERHIERARKIET - 16
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab

MESTERHIERARKIET - 16 (6 af 16)


Hierarkiet repræsenterer planetens hjertecenter og fungerer som et direktorat, der overfører impulser fra Shamballa til mineral-, plante-, dyre- og menneskeriget.

MESTERHIERARKIET - 16 (6 af 16)

3. stråle

Civilisationens Herre

Mahachohanen

 

Mesterhierarkiet-20-Åndsvidenskab-Esoterisk-livssyn

Mahachohanen

 

Den tredje i Hierarkiets øverste ledelse er Mahachohanen − den højeste mester for 3. stråle − den aktive, kreative intelligens' stråle, og dermed også den overordnede leder af de fire aspektstråler 4., 5., 6. og 7. stråle.

Mahachohanen har været meget længe i Hierarkiets ledelse. Det siges at hans opgave går helt tilbage til de atlantiske tider. Før ham blev opgaven varetaget af en af de oprindelige Kumaraer. Mahachohanen opnåede ifølge esoteriske kilder selv mesterskab helt tilbage i Jordens tidligere inkarnation i Månekæden.

Civilisation og kultur

Mahachohanen kaldes også Civilisationens Herre, fordi det er hans opgave at stimulere intelligensaspektet. Man kan definere civilisation som menneskehedens reaktion på formålet med en verdensepoke. Civilisation er med andre ord det kollektive udtryk for de dominerende idéer og holdninger i en given periode. På samme måde kan man definere kultur som en kombination af følelsers og tankers forenede udtryk i den fysiske verden.

Naturligvis arbejder Mahachohanen ikke alene. Han har en stor gruppe af mestre og devaer under sig, og i fællesskab arbejder de på at præge og inspirere til vækst i tidsalderens idéer og impulser. Det siges, at for Mahachohanen er fremtiden som en åben bog.

I Alice A. Baileys litteratur oplyser den tibetanske mester Djwhal Khul flere gange, at under Anden Verdenskrig foretog Hierarkiet store omrokeringer. Han fortæller bl.a., at den ophøjede mester, som havde haft Mahachohan-embedet i usædvanlig lang tid, var ved at overdrage opgaven til en af Hierarkiets mestre, nemlig lederen af 7. stråle, Rakoczy.

Artikel-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab
Download-fil: MESTERHIERARKIET 16 - Hardy Bennis


Artikel-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MESTERHIERARKIET 16