Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MESTERHIERARKIET - 16
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab

MESTERHIERARKIET - 16 (7 af 16)


Hierarkiet repræsenterer planetens hjertecenter og fungerer som et direktorat, der overfører impulser fra Shamballa til mineral-, plante-, dyre- og menneskeriget.

MESTERHIERARKIET - 16 (7 af 16)

Rakoczy

- den nye Mahachohan

 

 

Mesterhierarkiet-19-Åndsvidenskab-Esoterisk-livssyn

Rakoczy

 

Mesteren Rakoczy er kendt under flere navne: Mester R., Den ungarske mester eller Greven. C.W. Leadbeater har oplyst en række af hans inkarnationer: Sankt Alban (ca. år 300). Proklos (412-485), Roger Bacon (1214-1294), Christian Rosenkreuz (1300-tallet), Janus Hunyadi (1385-1456), Francis Bacon (1561-1626) og greven af Saint Germain (han optræder i det meste af 1700-tallet).

 

 

Mesterhierarkiet-10-Åndsvidenskab-Esoterisk-livssyn

Francis Bacon

 

Francis Bacon

I inkarnationen som Francis Bacon fik han adelstitlen Viscount Saint Alban, som uden tvivl har relation til inkarnationen som Sankt Alban, der er Englands nationalhelgen.

I virkeligheden var Francis Bacon søn af Elizabeth I og hendes hemmelige elsker, Jarlen af Leicester. Officielt ville Elizabeth være kendt som "jomfrumoderen", der var viet til England. Derfor blev den lille Francis adopteret til Elizabeths førstedame og hendes mand, rigskansler Sir Nicolas Bacon. Han blev i nær kontakt med Elizabeth og hoffet, og han opdagede da også som teenager, hvordan sagerne hang sammen.

Den unge Francis var et universalgeni, der var i besiddelse af evner, som rakte langt ud over samtidens fatteevne. Han havde en lang række psykiske evner, og efter studieophold på Cambridge Universitetet, tryglede han om at slippe for fortsat undervisning, for han oplevede studieniveauet pinligt lavt. Han tog i stedet et jurastudie og blev advokat og senere rigskansler.

Visdommens sønner

Ved siden af denne aktivitet arbejdede han med en vision: At arbejde for en fuldstændig kulturfornyelse, der skulle ændre kunst, filosofi, videnskab og religion. Dette gigantiske projekt kunne han naturligvis ikke klare alene, og derfor samlede han en kreds, der blev kaldt "visdommens sønner", som skulle virkeliggøre dette fantastiske projekt. På denne måde begyndte et hemmeligt broderskab at tage form − Rosenkorsets Kollegium − der med årene bredte sig til mange europæiske lande. Projektet gik i store træk ud på følgende:

  • At udvikle og forbedre det engelske sprog til fremtidens brug og gøre det til et verdenssprog.
  • At sørge for omfattende bogudgivelser i England og Europa.
  • At benytte teatret og kunsten som pædagogisk og åndeligt redskab.
  • At igangsætte naturvidenskabelig forskning på gruppebasis.
  • At formulere en åndelig funderet helhedsfilosofi for Den Nye Tidsalder.
  • At arbejde i et rituelt-magisk fællesskab til velsignelse af verden.
  • At bevare det til eftertiden og skjule det i hemmelige koder.

Kunst, kultur og videnskab

I den engelske renæssance gennemgik det engelske sprog en eksplosiv udvikling takket være en inspireret kreds af sprogfornyere. I den samme periode udkom en overvældende mængde bøger om mangfoldige emner. Forfatterne skjulte sig ofte bag pseudonymer. Og på kunstens område blomstrede England som aldrig før. Utallige dramaer på teatrene var angiveligt skrevet af Shakespeare, men efterhånden har forskningen afsløret, at Shakespeare blot lagde navn til for at skjule den virkelige forfatter – geniet Francis Bacon. Den naturvidenskabelige forskning begyndte at tage form og The Royal Society − det berømte Videnskabernes Selskab − så dagens lys. På filosofiens område udgav statsmanden Francis Bacon sine talrige værker, der betragtes som "filosofi for kommende generationer".

Bag alle disse utrolige initiativer stod alene Sir Francis Bacon − den lille mand med den karakteristiske hat og det lune smil − "manden der aldrig sov" − og hans kreds af medarbejdere.

Det gådefulde menneske

Selvom eftertiden tror det, døde Francis Bacon ikke i 1626. Han arrangerede sin egen forsvinden og tog i dybeste hemmelighed til det europæiske fastland. Hans færden er sløret og vanskelig at følge. Rakoczy dukkede op for sidste gang som greven af Saint Germain. Ingen ved, hvor han kom fra, og hvad han egentlig lavede. Men i 1700-tallet dukkede han op ved Europas hoffer og agerede med stor elegance ved de førende selskaber, hvor beslutninger blev truffet og aftaler indgået. Han var et gådefuldt menneske, der gik for at være alkymist og "mirakelmager".

Der er skrevet mange bøger om Francis Bacon og greven af Saint Germain, som delvis afdækker den dybere mening med dette utrolige menneske, som nu fungerer som Civilisationens Herre, og dermed som leder af de kommende århundreders fantastiske udvikling, som man foreløbig kun har set begyndelsen på.

 

Mesterhierarkiet-11-Åndsvidenskab-Esoterisk-livssyn

Greven af Saint Germain

Artikel-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab
Download-fil: MESTERHIERARKIET 16 - Hardy Bennis


Artikel-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MESTERHIERARKIET 16