Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MESTERHIERARKIET - 16
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab

MESTERHIERARKIET - 16 (12 af 16)


Hierarkiet repræsenterer planetens hjertecenter og fungerer som et direktorat, der overfører impulser fra Shamballa til mineral-, plante-, dyre- og menneskeriget.

MESTERHIERARKIET - 16 (12 af 16)

4. STRÅLE MESTRE

4. stråles nøgleord er skønhed, kunst, arkitektur og byplanlægning. Den kaldes også harmoniens stråle, og i relation til menneskeheden betyder det "harmoni gennem konflikt". Denne strålekvalitet vil få markant indflydelse efter år 2025.

 

Serapis Bey

4. stråle chohan

 

Mesterhierarkiet-14-Åndsvidenskab-Esoterisk-livssyn

Serapis Bey

 

Serapis Bey er en mester, man ikke ved særlig meget om. Han kaldes også "egypteren". Det siges, at han i længere tid har trukket sig tilbage for at forberede et nærmere samarbejde med devariget, så alle kunstens forskellige udtryksmidler kan udfolde sig på en helt ny og harmonisk måde. Sammen med 7. stråle vil de to strålekvaliteter reorganisere verden, hvor skønhed og kunst vil ændre verden på en helt ufattelig måde. Det siges, at verden vil forandre sig så hurtigt, at man i midten af dette århundrede vil opfatte nutiden som den mørkeste middelalder.

Mester P.

− er en mester med ukendt identitet. Fra Tibetaneren ved man, at han er en irsk født mester på 4. stråle. Han arbejder i Nordamerika under Rakoczys ledelse og kaldes derfor "amerikansk mester". Han arbejder med et projekt i forbindelse med Hierarkiets genkomst. Alt tyder på at han især arbejder med de nye psykologiskoler og -projekter, hvor ånden og sjælen får stadig mere plads i psykologien sammen med personligheden.

Jungs analytiske psykologi, Maslows humanistiske psykologi, Assagiolis Psykosyntese og Stanislav Grofs psykoterapi er uden tvivl inspireret af denne mester.

Leonardo da Vinci

− universalgeniet Leonardo da Vinci er ifølge esoteriske kilder blevet mester og sandsynligvis arbejder han på 4. stråle.

Artikel-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab
Download-fil: MESTERHIERARKIET 16 - Hardy Bennis


Artikel-Mesterhierarkiet-og-dets-7-departementer-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MESTERHIERARKIET 16