Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET HIERARKISKE PRINCIP
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-Hierarkiske-Princip-Erik-Ansvang

DET HIERARKISKE PRINCIP (20 af 21)


Hvis alt i Universet er hierarkisk, findes der logisk set et overmenneskeligt rige over mineral-, plante-, dyre- og menneskeriget.

DET HIERARKISKE PRINCIP (20 af 21)

Sheldrakes teori

 

Det-Hierarkiske-Princip-35-Erik-Ansvang

 

Vil Sheldrakes teori bane vejen?

Muligvis vil Rupert Sheldrakes teori om morfogenetiske felter – eller et æterisk legeme, der er støbeform for det fysiske legeme – bane vejen til erkendelse af sjælen. Og dermed vil ideen om at bevidstheden inkarnerer i skiftende legemer være nærliggende. Rupert Sheldrake oplyser, at de morfogenetiske felter er organiserede, som de er, fordi de blev organiseret sådan i fortiden. Det betyder, at det er det elektromagnetiske felt, der ligger til grund for skabelsen af de fysiske former. Det er helt i overensstemmelse med åndsvidenskabens oplysning om, at livet manifesterer sig indefra og ud – fra årsagernes verden til virkningernes verden.

Sjælen er menneskets morfogenetiske felt

Eftersom følelseslivet og tankelivet endnu er uorganiserede, må man formode, at det morfogenetiske felt, der ligger bag skabelsen af disse legemer, endnu ikke er fuldt organiseret. Dette morfogenetiske felt er menneskets sjæl. Sjælen er ikke fuldkommen fra starten, for havde den været det, ville der ikke være behov for yderligere udvikling, for så ville sjælen være fuldt ud kontrolleret fra et dybere niveau.

Mennesket er et resultat af egne erfaringer

Hvis man kan acceptere, at sjælen er det højeste niveau af integration i inkarnationerne, må man uundgåeligt være resultatet af sine egen erfaringer, og disse erfaringer skaber det morfogenetiske bevidsthedsfelt eller mulighederne i kommende liv. Og sådan fortsætter man med inkarnationer, indtil man har arbejdet sig gennem de forskellige bevidsthedsniveauer, der er nødvendige for at opfylde planetens behov.

Artikel-Det-Hierarkiske-Princip-Erik-Ansvang
Download-fil: DET HIERARKISKE PRINCIP - Erik Ansvang


Artikel-Det-Hierarkiske-Princip-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: DET HIERARKISKE PRINCIP