Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-7-stråler-3-del-Åndsvidenskab

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (7 af 11)


En nations særpræg skabes af en personlighedsstråle, der farver politik, økonomi, kunst og videnskab. Nationen har desuden en sjælsstråle, der repræsenterer den indre og højere kvalitet.

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (7 af 11)

Polen og Rusland

 

Polen

 

Personlighedsstråle: 6. stråle. Sjælsstråle: 1. stråle.

Polen har ført en usædvanlig omskiftelig tilværelse. Nationen må have skabt en tung karmisk gæld, som nu ser ud til at være under langsom afvikling. Den dybe religiøse ånd, der har båret Polen igennem så mange trængsler, vil også være den kraft, der får nationen til at rejse sig og indtage sin plads i de europæiske nationer. Polens 1. stråle forbinder nationen med både Tyskland og England. Den store østlige nabo, Rusland, som så ofte har undertrykt Polen, må det polske folk lære at leve med. Den russiske og polske folkesjæl er i virkeligheden nært forbundet, bl.a. på grund af de ufattelige lidelser, som begge lande har gennemlevet.

Polens esoteriske motto er: ”Jeg genopbygger”

 

Rusland

 

Personlighedsstråle: 6. stråle. Sjælsstråle: 7. stråle.

Rusland − det tidligere Sovjetunionen, der nu alene repræsenteres af Rusland − gennemlever en af de helt store forvandlinger. Århundreders slaveri og undertrykkelse − først af de forskellige zardømmer og derefter af et grusomt diktatur − er ved at være forbi. Det russiske folk skal igennem en psykologisk meget vanskelig proces. Fra at have været umyndige og underdanige brikker i herskernes spil, skal russerne nu være ansvarlige for deres liv og hverdag. Århundrederne med de mange vanskeligheder skyldes især Ruslands personlighedsstråle − 6. stråle − som nationen har reageret helt specielt på. Den har forstærket autoritetstroen så meget, at russerne i alt for høj grad lukkede øjnene for de grusomheder, der ramte stort set alle familier. Nationen var paralyseret af frygt, og derfor var folket nærmest handlingslammet.

Rusland er et symbol på verdens Arjuna (fra dialogen mellem Sri Krishna og Arjuna i Bhagavad Gita), men i en meget speciel betydning. Fra Rusland vil den nye, esoteriske verdensreligion bryde frem. Den vil være resultatet af den kommende tilnærmelse, der ifølge åndsvidenskaben vil finde sted mellem Hierarkiet og menneskeheden. Fra disse to planetariske kraftcentre, vil Østens evige visdom oplyse Vesten, og hele verden vil blive badet i strålerne fra "retfærdighedens sol".

Den lange korsfæstelse af denne store nation, vil blive afbalanceret via fremkomsten af en verdensomspændende åndelig religion, som vil komme til udtryk gennem et stort åndeligt lys, der vil blive præsenteret for verden af en fremtrædende russisk eksponent for ægte og sand religion. Denne vision er opfyldelsen af en meget gammel profeti, som mange russere imødeser. Det sker, når Ruslands sjælsstråle − 7. stråle − skaber den syntese, som vil forene det højeste åndelige med det russiske folk, som vil virkeliggøre rigtige menneskelige og sociale relationer.

Ruslands esoteriske motto er: ”Jeg forbinder to veje”

Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Download-fil: DE SYV STRÅLER 3:3 - Hardy Bennis


Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER 3:3