Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-7-stråler-3-del-Åndsvidenskab

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (3 af 11)


En nations særpræg skabes af en personlighedsstråle, der farver politik, økonomi, kunst og videnskab. Nationen har desuden en sjælsstråle, der repræsenterer den indre og højere kvalitet.

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (3 af 11)

Australien og Brasilien

 

Australien

 

Personlighedsstråle: 6. stråle. Sjælsstråle: 1. stråle.

For Australien − dette enorme land, som er en af planetens fem verdensdele − er det blevet profeteret, at det skal være et af hjemstederne for den 6. underrace. (Menneskeheden – primært i den Vestlige verden − befinder sig i den nuværende udviklingsperiode i 5. underrace). Australien er derfor en af fremtidens store nationer, som i de kommende årtusinder vil opleve en blomstrende civilisation.

Australiens personlighedsstråle er 6. stråle – hengivenhedens og idealismens stråle. Kvaliteten har nationen fælles med to andre nøglenationer − USA og Rusland. De tre nationer udgør en kraftfuld fremtidig energitriangel.

Australiens sjælsstråle er 1. stråle – kraftens, magtens og viljens stråle. Denne indre strålekvalitet har Australien fælles med England, som nationen er forbundet med via Commonwealth.

Australiens esoteriske motto er: Ukendt!

 

Brasilien

 

Personlighedsstråle: 2. stråle. Sjælsstråle: 4. stråle.

Det er bemærkelsesværdigt, at blandt de toneangivende nationer er det kun Brasilien, England og USA, der er under direkte indflydelse af 2. stråle for kærlighed-visdom. Og blandt de mindre indflydelsesrige nationer har man kun kendskab til Danmark, som en nation med 2. stråle. Esoterisk kan der ikke siges meget om Brasilien, for det er en nation under opbygning, men åndsvidenskaben oplyser, at om flere tusinde år vil Brasilien afløse USA som stormagt.

Brasilien, England og USA legemliggør det tiltrækkende (magnetiske), sammenholdende aspekt af 2. stråle, og de tre nationer vil mere og mere demonstrere denne kvalitet gennem víse og humanitære regeringsformer baseret på sand idealisme og kærlighed. Hovedstaden Brasilias planlægning og arkitektur symboliserer − som en svag fysisk afspejling − den storslåede rolle, som Brasilien engang kommer til at spille blandt verdens førende nationer.

Brasiliens esoteriske motto er: ”Jeg skjuler sædekornet”.

Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Download-fil: DE SYV STRÅLER 3:3 - Hardy Bennis


Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER 3:3