Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-7-stråler-3-del-Åndsvidenskab

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (6 af 11)


En nations særpræg skabes af en personlighedsstråle, der farver politik, økonomi, kunst og videnskab. Nationen har desuden en sjælsstråle, der repræsenterer den indre og højere kvalitet.

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (6 af 11)

Italien og Kina

 

Italien

 

Personlighedsstråle: 4. stråle. Sjælsstråle: 2. stråle.

Op til Anden Verdenskrig havde Italien 6. stråle på sit sjælsaspekt. Det var den strålekvalitet, der skabte italienernes hengivenhed til nationens fortid, og dermed for fascisternes idé om at genskabe det romerske imperium. Vatikanet − den katolske kirkes hovedsæde – ligger i Rom, og kristendommen er en 6. stråle-religion. Efter Anden Verdenskrig blev Italiens sjælsstråle muligvis ændret til 2. stråle for kærlighed-visdom.

Det religiøse område vil blive nyinspireret og reorienteret bl.a. fra Rom, for ifølge den esoteriske lære vil mesteren Jesus igen få styr på den kristne kirke i et forsøg på at åndeliggøre og reorganisere den. Hovedårsagen til den usædvanlige ændring af sjælsstrålen er sandsynligvis, at Fisketidsalderen (6. stråle) er ved at rinde ud, mens 2. stråle fortsat er − og i de kommende årtusinder vil være − en af de dominerende strålekvaliteter.

Italiens motto er ligeledes ændret fra "Jeg udhugger vejen" til "Jeg skaber". De kommende århundreder vil vise, hvad det kunstneriske og skabende folk kan berige verden med. På det fysiske plan er tendenserne allerede tydelige, for italiensk design og kunst er forløberen for den kommende 4. stråles indflydelse på Den Nye Tidsalder. Det er forudsagt, at 4. stråle − kunstens og skønhedens stråle − på alle livets områder vil ændre verden med en skønhed, som nutiden ikke er i stand til at fatte!

Italiens esoteriske motto er: ”Jeg skaber”

 

Kina

 

Personlighedsstråle: 3. stråle. Sjælsstråle: 1. stråle.

Der kan ikke siges meget om Kina − verdens mest folkerige land. Kina er en sovende kæmpe, der er ved at vågne – endda i meget hurtigt tempo. Kinas økonomi er på vej til at blive verdens største, og nationen producerer og leverer efterhånden de fleste produkter til hele verden. Det kommunistiske styre med dets kontrol over det kinesiske folk er ved at blive løbet over ende af informationssamfundets krav om frihed, og benhård kapitalisme viser sig nu som en modsatrettet strømning, der kendetegner nutidens Kina. Når tiden er inde, vil der opstå en ny religion, som vil samle det enorme og blandede folk, og på grundlag af religionens åndelige dybder, vil Kina genskabe fortidens storhed. Kinas fremtid er skjult i nationens motto.

Kinas esoteriske motto er: Jeg antyder vejen”

Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Download-fil: DE SYV STRÅLER 3:3 - Hardy Bennis


Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER 3:3