Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-7-stråler-3-del-Åndsvidenskab

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (9 af 11)


En nations særpræg skabes af en personlighedsstråle, der farver politik, økonomi, kunst og videnskab. Nationen har desuden en sjælsstråle, der repræsenterer den indre og højere kvalitet.

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (9 af 11)

USA og Østrig

 

USA

 

Personlighedsstråle: 6. stråle. Sjælsstråle: 2. stråle.

USA indtager i nutiden en nøgleposition blandt verdens store nationer. Denne position blev forstærket efter "Jerntæppets fald", og i en periode, hvor Rusland (den anden supermagt) kæmper med svære omstillingsproblemer. I fortiden ville en lignende magtsituation næsten automatisk friste den stærke nation til at udnytte modpartens svaghed militært, diplomatisk og økonomisk. Det har også været målet i visse reaktionære kredse i USA, men andre kredse i det amerikanske samfund ønsker, at nationens rolle skal være udtryk for en erkendelse af, at de gigantiske problemer, som verden står overfor, kun kan løses i fredeligt samarbejde med verdens øvrige nationer. Men "dybe hjulspor" kan være vanskelige at komme op af. Derfor står USA over for en indre kamp mellem den gamle konservative og ofte reaktionære 6. stråle, som er USA's personlighedsstråle, og nationens 2. stråle for kærlighed-visdom på sjælsaspektet.

Udfaldet er givet, men kampen kan blive meget hård, for det amerikanske folk er præget af personlighedsstrålen, som har givet nationen en næsten barnlig stolthed over "Gods own country", med de højeste skyskrabere, de mest berømte stjerner, de største biler osv. Men denne tendens er ved at kulminere, og dybe sociale problemer med usolidarisk fordeling af USA's rigdomme, asocialt sundhedssystem, høj kriminalitet, massive alkohol- og narkoproblemer osv., er ved at underminere nationens sundhed, moral og styrke.

USA's 2. stråle på sjælsaspektet er trods alt langsomt ved at bryde igennem, og påvirkningen vil vække idealet om et oplyst lederskab af tidens mest oplyste bevidstheder. Denne udvikling er som sagt så småt ved at spire frem, men omstillingsprocessen vil stille det amerikanske folk på en vanskelig prøve.

USA’s esoteriske motto er: ”Jeg oplyser vejen”

 

Østrig

 

Personlighedsstråle: 5. stråle. Sjælsstråle: 4. stråle.

Østrig − denne relativt lille nation − er med i oversigten, fordi den er en af de få europæiske nationer, der har 5. stråle – vidensstrålen − som personlighedsstråle. Mange østrigere har gavnet verden med ny viden og seriøs kunst. Eksempelvis kan nævnes de store psykologiske pionerer, antiseptikkens fader og de store østrigske komponister..

Østrigs esoteriske motto er: ”Jeg tjener den oplyste vej”

Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Download-fil: DE SYV STRÅLER 3:3 - Hardy Bennis


Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER 3:3