Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-7-stråler-3-del-Åndsvidenskab

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (5 af 11)


En nations særpræg skabes af en personlighedsstråle, der farver politik, økonomi, kunst og videnskab. Nationen har desuden en sjælsstråle, der repræsenterer den indre og højere kvalitet.

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (5 af 11)

Indien og Japan

 

Indien

 

Personlighedsstråle: 4. stråle. Sjælsstråle: 1. stråle.

Indiens − dette store folkerige lands motto er: "Jeg skjuler lyset". Og når lyset frigøres til verden og åbenbares for menneskeheden, vil det skabe harmoni på det fysiske plan for Indien. Dermed vil nationen blive befriet for omfattende blændværk og illusion, og når lyset er åbenbaret, og harmonien er manifesteret, vil Indien kunne lade sin 1. stråle for vilje, kraft og magt komme til udtryk på en positiv måde.

Når det sker, vil England vågne til fornyet aktivitet og samarbejde, for Englands personlighedsstråle er den samme som Indiens sjælsstråle. Mange englændere er subjektivt forbundet med inderne fra tidligere inkarnationer og gennem nære slægtskaber. Der er desuden en nær forbindelse mellem 4. og 2. stråle, og denne relation vil træde tydeligt frem i slægtskabet mellem England og Indien. Og heri antydes en skæbne, som de sammen må løse.

Indiens esoteriske motto er: ”Jeg skjuler lyset”

 

Japan

 

Personlighedsstråle: 7. stråle. Sjælsstråle: 1. stråle.

Japan har 7. stråle på personligheden og 1. stråle på sjælsaspektet, men sjælsstrålen er sandsynligvis blevet ændret efter Anden Verdenskrigs afslutning, og en logisk teori kunne være til 4. stråle.

Landets hurtige og effektive genopbygning efter krigen skyldes japanernes specielle respons på 7. stråle. 7. stråle står som nævnt for orden og ceremoniel magi. Når et folk som det japanske, der er ualmindeligt autoritetstro og bundet af ældgamle traditioner og ceremonier, indfører disse kvaliteter i et moderne industrisamfund, skabes der en usædvanlig målrettet befolkning, som let indordner sig under nye arbejds- og hverdagsrytmer. Japanernes målrettethed har resulteret i en enorm effektivitet, som på den ene side viser 7. stråles stærke gruppedynamik, og som på den anden og mere negative side kan skabe en fysisk-materialistisk orientering, som er dræbende for nationens åndelighed.

Denne problemstilling bliver en af de største udfordringer, som den dynamiske nation skal løse i de kommende århundreder. Først når det er sket, kan Japan på alle niveauer blive et ægte forbillede for Østens nationer.

Japans esoteriske motto er: Ukendt!

Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Download-fil: DE SYV STRÅLER 3:3 - Hardy Bennis


Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER 3:3