Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-7-stråler-3-del-Åndsvidenskab

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (8 af 11)


En nations særpræg skabes af en personlighedsstråle, der farver politik, økonomi, kunst og videnskab. Nationen har desuden en sjælsstråle, der repræsenterer den indre og højere kvalitet.

DE SYV STRÅLER - 3:3 - 14 (8 af 11)

Spanien og Tyskland

 

Spanien

 

Personlighedsstråle: 7. stråle. Sjælsstråle: 6. stråle.

Spanien er en af de få europæiske nationer, der i kraft af sin personlighedsstråle har den nye tids energikvaliteter i sin natur. Den spanske nationalkarakter er stærkt præget af 6. stråle, som tidligere resulterede i religiøs fanatisme og grusomhed. Nationens brutale hærgen i Sydamerika, har skabt omfattende karmiske lidelser, og det temperamentsfulde og stolte spanske folk har desuden måttet lide under et brutalt diktatur.

Folkets intense individualisme kan ses som en udpræget del af nationens 7. stråle. Det åndelige motto: "Jeg spreder skyerne", hentyder til den magiske aktivitet, som Spanien engang skal have ansvaret for. Den vil skabe balance mellem videnskabelig magi og den fremtidige religions magi. Det er en profeti, der først realiseres engang langt ude i fremtiden, og den er baseret på Spaniens nationale karakteregenskaber.

Spaniens esoteriske motto er: Jeg spreder skyerne”

 

Tyskland

 

Personlighedsstråle: 1. stråle. Sjælsstråle: 4. stråle.

Tyskland har i århundreder været slagmark og udgangspunkt for utallige krige, og det kulminerede med de to verdenskrige i sidste århundrede.

Ved udgangen af 1990'erne blev Tyskland igen forenet − belært af fortidens fejl. Tyskland befinder sig igen i en nøgleposition i Europa, som en stærk økonomisk stormagt. Tysklands 4. stråle på sjælsaspektet varsler en fremtid, hvor harmoni og skønhed vil præge landet. I den tyske folkesjæl ligger der et stærkt ønske om at træde hjælpende til, når der er behov for hjælp. Tyskerne ønsker en fredelig verden, og nationen er villig til at arbejde sammen med de tidligere rivaler − Frankrig, England, Polen, Rusland og USA − for at virkeliggøre dette mål.

Når 4. stråle fra år 2025 aktiveres på planeten, vil denne stråles kvaliteter særligt præge de nationer, der har 4. stråle i stråleopbygningen. Tysklands tidligere kulturelle storhed − som bl.a. kendes fra de store tyske komponister og filosoffer − vil vende stærkt tilbage.

Tysklands esoteriske motto er: ”Jeg bevarer”

Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Download-fil: DE SYV STRÅLER 3:3 - Hardy Bennis


Artikel-De-7-stråler-Hardy-Bennis-3-del-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER 3:3