Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ESOTERISME, SEMI-ESOTERISME & PSEUDO-ESOTERISME
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Esoterisme-Semi-&-Pseudo-Annie-Besant

ESOTERISME, SEMI-ESOTERISME & PSEUDO-ESOTERISME (12 af 20)


Hvad er esoterisme? Kan man adskille sand esoterisme fra usand? Og kan man være esoteriker, hvis den åndelige natur ikke er udviklet?

ESOTERISME, SEMI-ESOTERISME & PSEUDO-ESOTERISME (12 af 20)

Langsom vækst er sikker vækst

 

Der er tale om stadier på den opadgående udviklingsvej, og det er stadier, som rigtig mange mennesker sagtens kan udnytte for at sikre sig højere vækst og dybere visdom til gavn for fremtiden. Mennesker, der har benyttet de forskellige udviklingsveje, er blevet vækket af en dyb motivation, der kommer fra det åndelige aspekt i dem selv, som konstant vil forsøge at løfte dem og hjælpe dem med deres opadgående vækst. De vækkes, men kun i det omfang, som de selv er bevidst om deres ærlige ønske om højere udvikling, om yderligere fremskridt og om vækst i livet.

 

Esoterisme-Semi-&-Pseudo-13-Annie-Besant

 

Når man studerer fremskridt, bliver det indlysende, at man ikke uden videre kan springe fra bunden til højderne af det åndelige liv. Man er nødt til at gå skridt for skridt. Det er nødvendigt at bruge de højere tanker til at kontrollere de lavere. Derefter kan man igen vokse og nå noget højere. Og det højere skal man også vokse fra, når noget endnu større og endnu højere kommer inden for rækkevidde. Studierne og erfaringerne viser, at man hele tiden kan fjerne lavere ambitioner ved at aktivere højere ambitioner. Og selv om de højere ambitioner stadig udgør et aspekt af personligheden – eller måske endda transcenderer personligheden – er de stadig tilknyttet mennesket. Men de er alligevel trædesten. Det er en af ​​de teknikker, der kan bruges til at bestige bjerget. Det er nødvendigt konstant at forlade de lavere tanker og følelser, og erstatte dem med højere tanker og følelser. Men selv om de er højere, bliver de senere lavere, efterhånden som man løfter sig over dem, og gradvis opnår stadig større overblik og fuldkommenhed.

 

Esoterisme-Semi-&-Pseudo-14-Annie-Besant

Artikel-Esoterisme-Semi-&-Pseudo-Annie-Besant
Download-fil: ESOTERISME, SEMI-ESOTERISME & PSEUDO-ESOTERISME - Annie Besant


Artikel-Esoterisme-Semi-&-Pseudo-Annie-Besant
Læsefil med vendbare sider: ESOTERISME, SEMI-ESOTERISME & PSEUDO-ESOTERISME