Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18 (4 af 10)


Den tibetanske mester har sagt, at Den Nye Verdenstjenergruppe er den vigtigste begivenhed i planetens historie til dato.

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18 (4 af 10)

Tomhed

 

I nutiden begynder det fysiske liv med, at børnene straks placeres i vuggestue. Herefter kommer de i børnehave. Og senere skal de i skole en del af dagen og fritidshjem resten af dagen. Så følger de højere uddannelser og tilegnelse af jobkvalifikationer med det primære formål, at blive i stand til at tjene penge nok til anskaffelse af alle de materielle og teknologiske goder, som nutidsmennesket begærer − godt hjulpet af en dygtig reklamebranche. Målet er i virkeligheden at sælge sig selv til den højstbydende − men man får "stene for brød", for prisen er det indre, åndelige liv.

 

Verdenstjenergruppen-05-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom

 

Efter et hårdt, opslidende og stresset arbejdsliv venter pensionen − hvis man lever længe nok − og hvad byder den såkaldte tredje alder så på? Hvis man har været i stand til at spare op til det, går resten af livet med samleobjekter, med at spille golf, god mad, at følge underlødige Tv-serier og store sportsbegivenheder eller andre former for tidsfordriv, som gøres til hele livets indhold. Men bag disse ydre aktiviteter oplever flere og flere en snigende utilfredshed – en længsel efter noget, de ikke ved, hvad er!

Hvad har man med til sjælen?

Når de fysiske inkarnationer slutter, og mennesket "kommer hjem", ved man fra forskning i nær-død-oplevelser, at noget af det første, der sker efter døden, er, at mennesket møder "lysvæsenet", og sjælen stiller den afdøde personlighed et alvorligt spørgsmål:

 

"Hvad kan du vise mig? Hvad har du opnået i dit liv?

Nåede du alt det, du lovede, inden du blev født?

− At løse nogle opgaver − store eller små −

som kunne være til gavn for andre mennesker?"

 

Dybt angrende må mange erkende, at det tænkte de desværre ikke på! Denne situation er beskrevet i Helen Wambachs bog Livet inden livet, hvor 750 amerikanere fra forskellige grupper og stater via let hypnotiske eksperimenter måtte erkende den pinlige sandhed.

Et gammelt bibelsk udtryk siger: "Giv kejseren, hvad kejserens er, og Gud, hvad Guds er"[1] − men menneskeheden har glemt, hvad det betyder!

Den åndelig død

Set fra Hierarkiets synspunkt er det værste, der kan ske for menneskeheden, at den lider den "åndelige død" – dvs., at mennesket synker ned i en apatisk tilstand, hvor det mentalt sover og kun søger materielle goder. Når det er sagt, så betyder det ikke, at menneskeheden skal undvære de teknologiske hjælpemidler, som gør livet lettere. Men de teknologiske hjælpemidler skal blot være tjenere, og ikke som det er i dag, hvor mennesket har gjort sig til slave af teknologien.

 

 

_________________________________

[1] Matthæusevangeliet, 22,21

_________________________________

Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab
Download-fil: DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE 18 - Hardy Bennis


Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE 18