Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18 (7 af 10)


Den tibetanske mester har sagt, at Den Nye Verdenstjenergruppe er den vigtigste begivenhed i planetens historie til dato.

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18 (7 af 10)

Subjektivt forbundet

 

Verdenstjenergruppen-08-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom

 

Gruppen er og vil fortsat fungere helt subjektiv. Dens medlemmer er telepatisk forbundne − eller de genkender hinanden i kraft af kvaliteten af det arbejde, de udfører i den ydre verden. Gruppen inspireres indefra af medlemmernes sjæle og af mestrene og de indviede.

Gruppens symbol er en gylden triangel, som danner en ramme om et ligearmet kors med en diamant i toppen af trianglen. Symbolet er aldrig blevet afbildet, og det fungerer ikke som et logo, for det lyser i auraen over hovedet på alle, der bevidst eller ubevidst tilhører gruppen. Bortset fra clairvoyante kan symbolet ikke ses af andre end af et andet gruppemedlem, og det er desuden kun muligt, hvis genkendelsen er nødvendig af hensyn til arbejdet. Gruppens motto er: Den Enes Herlighed.

Et gruppemedlem fortæller:

"Hvert år i oktober samles gruppen – f.eks. i Danmark − til et natligt møde på sjælsplanet (det højere mentalplan), hvor et medlem af Hierarkiet taler til gruppen. Medlemmerne sidder i en stor oval, hvor de mest aktive sidder på første række. Hos dem stråler symbolet klart i auraen. Bag dem sidder medlemmer, der er mindre aktive. Hos dem er symbolet ikke så synligt. Gruppen får en opsummering af arbejdet i året, der er gået, og planerne for den nærmeste fremtid bliver herefter gennemgået. For ca. 30 år siden var der kun få aktive danske medlemmer, men i nutiden er gruppen vokset til flere tusinde."

Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab
Download-fil: DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE 18 - Hardy Bennis


Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE 18