Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18 (9 af 10)


Den tibetanske mester har sagt, at Den Nye Verdenstjenergruppe er den vigtigste begivenhed i planetens historie til dato.

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18 (9 af 10)

Tryk avler modtryk

 

Verdenstjenergruppen-10-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom

 

Ører, der kan høre, og øjne, der kan se

De mennesker, der kan læse "mellem linjerne", når de hører eller ser nyheder, kan intuitivt fornemme, at den gode vilje faktisk er i kraftig fremmarch overalt i verden. De fornemmer intuitivt verdenstjenerne i funktion på alle livets områder. Og man skal ikke holde sig tilbage, men lade sig inspirere af verdenstjenerne, lytte til deres ord og iagttage deres handlinger og støtte dem, hvor man kan. Man skal også være mere opmærksom på, at stærke kræfter forsøger af al magt at standse den positive udvikling. Det er de mere reaktionære kræfter inden for politik, finanser og religion. De spænder lige fra aktive modstandskræfter til mennesker, som er konservative af natur, og som repræsenterer fortidens tanker og energier. De er grundlæggende præget af Fisketidsalderen, og de ønsker at bevare det bestående, og derfor modsætter de sig alt nyt.

Det er vigtigt at forstå, at der kan være mange grunde til deres motiv og handlemåde, men denne mennesketype er ved at have udspillet sin rolle. Sande verdenstjenere er tålmodige og forstående, og nye idéer og planer præsenteres på en måde, der kan accepteres af begge grupper for at undgå unødvendig modstand.

Tolerance, forståelse, kærlighed

Alle skal lære at beherske det kritiske sind, og prøve at forstå verdenstjenernes arbejde. Man må ikke glemme, at verdenstjenere også er mennesker på udviklingsvejen. De er absolut ikke fejlfri, men de forsøger efter bedste evne at praktisere den gode vilje i deres arbejde. De ser på verden og dens mange uløste problemer med tolerance, forståelse, kærlighed og med en harmløs holdning. Gamle problemer kan aldrig løses med aggressiv og voldelig adfærd eller magtudøvelse. Tryk avler som bekendt modtryk. Gør som mestrene. Se på menneskehedens problemer med stor forståelse og tålmodighed. Mestrene har ventet i tusinder af år på, at menneskeheden skal vågne til den strålende fremtid, der venter.

Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab
Download-fil: DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE 18 - Hardy Bennis


Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE 18