Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18 (5 af 10)


Den tibetanske mester har sagt, at Den Nye Verdenstjenergruppe er den vigtigste begivenhed i planetens historie til dato.

DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE - 18 (5 af 10)

Ved korsvejen

 

Fremtidens samfund bliver højteknologiske samfund, men menneskets levestandard vil blive mere enkel, og udviklingen vil ske med hensyntagen til Jordens begrænsede ressourcer.

 

Verdenstjenergruppen-06-Åndsvidenskab-og-esoterisk-visdom

 

Derfor står den samlede menneskehed nu ved en korsvej. Den fortsatte kurs ad det samme spor, vil resultere i katastrofer, og katastrofer er et budskab om at vågne op og forstå, at der er en plan og en mening med livet. Alt dette har Hierarkiet for længst indset og lagt planer for. Planerne går i korthed ud på følgende:

Den Nye Verdenstjenergruppe

Hierarkiets arbejdsmetode er altid styret af kærlighed og visdom. Mestrene griber aldrig direkte ind i menneskehedens affærer, for menneskets frie vilje skal respekteres, og mennesket lærer kun i kraft af egne erfaringer. Planen går derfor ud på, at den avancerede del af menneskeheden forenes subjektivt i en verdensomspændende gruppe, der skal fungere som mellemled mellem Hierarkiet og menneskeheden. Det er allerede en delvis realitet. Millioner af mennesker verden over er − uden at vide det − medlemmer af Den Nye Verdenstjenergruppe.

Verdenstjenergruppen findes overalt på Jorden, og i deres hænder har Hierarkiet lagt den gigantiske opgave, at vække menneskeheden fra den "tornerosesøvn", som alt for mange befinder sig i. Et af problemerne er bl.a., at informationsmængden er så enorm, at åndelige budskaber drukner i den daglige malstrøm af informationer − ikke mindst fordi de fleste mennesker søger nemme og bekvemme løsninger på livets problemer.

Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab
Download-fil: DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE 18 - Hardy Bennis


Artikel-Verdenstjenergruppen-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DEN NYE VERDENSTJENERGRUPPE 18