Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LYDSYMBOLIK
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lydsymbolik-Erik-Ansvang

LYDSYMBOLIK (2 af 8)


Persona betyder maske, der skjuler det indre menneske. PER betyder GENNEM og SONA betyder LYD. En person er en form, som sjælens lyd toner igennem.

LYDSYMBOLIK (2 af 8)

Den skabende lyd

 

Lydsymbolik-02-Erik-Ansvang

 

Ifølge åndsvidenskaben består alle væsener fra de største i makrokosmos til de mindste i mikrokosmos af en sum af frekvenser eller energimønstre, og det enkelte menneske er også en sum af forskellige energier. Sjælen kommer til udtryk sig gennem stofformer, og uanset om de er mentale, astrale eller fysiske, består de af partikler, der vibrerer på bestemte frekvenser. Disse stofsvingninger er udtryk for egenskaber, kvaliteter eller den karakter, som man fornemmer i samspillet med andre mennesker.

Der er én Gud, ét liv eller én energi i Universet, og strålerne består af syv frekvenser i Det Ene Livsvæsens skabende kraft. Den græske gud Apollons lyre symboliserer denne åndsvidenskabelige kendsgerning. Åndsvidenskab er en livsfilosofi, der beskæftiger sig med alle udtryk for liv − specielt med menneskelivets udtryk. Som et af de store menneskelige udtryksmidler har musikken sin naturlige plads i åndsvidenskaben, for musik er et uni­verselt sprog. Ved hjælp af dette medie kan den højeste tanke og enhver følelse, som menneskets sjæl oplever, komme til udtryk. Man kan samle mange mennesker fra alverdens nationaliteter i en koncertsal. De taler forskellige sprog og forstår ikke hinanden, men de forstår musikkens universelle sprog, og de forenes af det.

Artikel-Lydsymbolik-Erik-Ansvang
Download-fil: LYDSYMBOLIK - Erik Ansvang


Artikel-Lydsymbolik-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: LYDSYMBOLIK