Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SELVMORD - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (1 af 20)


Hvis et selvmords konsekvenser for efterlivet var kendt og accepteret, ville selvmords-statistikkerne ændre sig dramatisk.

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (1 af 20)

SELVMORD

ESOTERISK BELYST

 

Af Erik Ansvang

 

 Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade materialet "SELVMORD - ESOTERISK BELYST" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

S E L V M O R D

ESOTERISK BELYST

 

Hvis et selvmords konsekvenser for efterlivet

var almindelig kendt og accepteret,

ville selvmordsstatistikkerne

utvivlsomt ændre sig dramatisk.

 

 

Selvmord-esoterisk-belyst-01-Erik-Ansvang

 

”Selvmord skyldes som regel uvidenhed. Hvis folk får at vide, at de ikke kan undslippe, at resultatet af deres handlinger er uundgåeligt, så vil de huske det, når der kommer en pludselig indskydelse til selvmord ud fra ønsket om at undslippe. De kan ikke undslippe, og hvis man hertil føjer det faktum, at de lider mere dér end her, fordi de fungerer i finere stof, hvor følelser har en større virkning på bevidstheden (fordi der ikke bruges energi til at bevæge det tunge fysiske stof), er det muligt at påvirke dem i temmelig høj grad”.

Annie Besant: Talks with a Class

 

MÅLSÆTNING

 

Selvmordsstatistikkernes uhyggelige tal taler sit tydelige sprog. Ingen kan være i tvivl om, at manglende forståelse af det åndelige i nutidens samfund medfører særdeles håndgribelige konsekvenser. Hvis et selvmords konsekvenser for efterlivet var almindelig kendt og accepteret, ville situationen utvivlsomt ændre sig dramatisk. Målsætningen med artiklen er derfor, at udbrede kendskabet til de åndsvidenskabelige forskeres erkendelser i et forsøg på at afhjælpe den uvidenhed, der resulterer i selvmord. Mange vil uden tvivl afvise åndsvidenskabens påstande med den begrundelse, at de ikke tror på hverken åndsvidenskab og clairvoyante forskeres iagttagelser. Men åndsvidenskab handler om naturlove, og det nytter naturligvis ikke, at man regner med, at man kan undgå virkningen af en naturlov ved ganske enkelt at sige, at man ikke tror på den. Hvis man skulle være i tvivl om, hvad der menes, kan man eksempelvis påstå, at man ikke tror på tyngdeloven og derefter springe ud fra et højt sted. Tyngdeloven virker med garanti, uanset om man tror på den eller ej. Det samme gælder de lovmæssigheder, der ligger til grund for døden. Naturlove er virkelighed – hvad man tror på, er en personlig sag.

Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Download-fil: SELVMORD - ESOTERISK BELYST - Erik Ansvang


Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: SELVMORD - ESOTERISK BELYST