Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SELVMORD - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (2 af 20)


Hvis et selvmords konsekvenser for efterlivet var kendt og accepteret, ville selvmords-statistikkerne ændre sig dramatisk.

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (2 af 20)

Det ydre og det indre menneske

 

Selvmord-esoterisk-belyst-02-Erik-Ansvang

 Menneskets opbygning

Planche - Selvmord-esoterisk-set

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover

 

Hvis man udelukkende har et naturvidenskabeligt syn på menneskets opbygning, kan det være vanskeligt at forholde sig til de tilstande, der beskrives i artiklen. Derfor er det nødvendigt at indlede med en kort gennemgang af menneskets opbygning, som iflg. åndsvidenskaben ikke alene omfatter det ydre fysiske menneske, men desuden beskriver indre legemer, indre bevidsthedstilstande og eksistensplaner, der findes bag den fysiske verden, og som er lige så virkelige som den ydre verden. Mange afviser alt, hvad de ikke kan opleve ved hjælp af de fysiske sanser, men ingen har set hverken et atom eller et molekyle, og ingen vil vel påstå, at tanker og følelser er ikke-eksisterende, selv om man ikke kan se dem?

 

Selvmord-esoterisk-set-02B-Erik Ansvang

Den fysiske krop og æterlegemet

 

Åndsvidenskaben oplyser at mennesket ikke har en sjæl, men er en sjæl, mens personligheden blot består af nogle legemer eller ”overfrakker”, som sjælen iklæder sig. Mennesket er derfor mere end en fysisk krop med en fysisk hjerne. Indeni og uden om det fysiske legeme findes forskellige andre usynlige legemer – usynlige, fordi de består af finere stof, som ikke kan ses af det fysiske øje. Det første er det æteriske eller vitale legeme, som er en del af det fysiske legeme. Æterlegemet er en energistruktur, der dannes ved undfangelsen og i opvæksten. Æterlegemet gennemstrømmer det fysiske legeme og strækker sig en smule uden for kroppen. Æterlegemet kaldes også ”sundhedsauraen”, fordi healere med æterisk syn kan se ubalancer i æterlegemet, der kan komme til udtryk som fysiske sygdomme. Æterlegemet styrer cellevæksten, og det danner det energiskellet, som det fysiske legeme vokser op indeni.

Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Download-fil: SELVMORD - ESOTERISK BELYST - Erik Ansvang


Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: SELVMORD - ESOTERISK BELYST