Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SELVMORD - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (16 af 20)


Hvis et selvmords konsekvenser for efterlivet var kendt og accepteret, ville selvmords-statistikkerne ændre sig dramatisk.

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (16 af 20)

Fysisk smerte og

følelsesmæssig smerte

 

Hvis selvmordet skyldes utålelige smerter i forbindelse med en dødelig sygdom, vil der ofte indtræffe en tilstand af ubevidsthed eller ”astral søvn”, der varer til det tidspunkt, hvor det fysiske legeme af sig selv var bukket under. Hvis selvmordet derimod er motiveret af egoisme − som for eksempel begær, had, jalousi eller ønsket om at undgå følgerne af egoistiske handlinger − vil resultatet være en meget smertelig astral tilværelse.

Selvmorderens alder spiller også en rolle. Når alderdommen nærmer sig, reduceres både lidenskaber og kraftige følelser. Astrallegemet mister meget af det stof, som kan skabe problemer i efterlivet, og det stof, der er tilbage, har mistet meget af sin livskraft. Men et ungt menneske med en mindre god karakter, der begår selvmord, vil opleve særligt ulykkelige konsekvenser af handlingen, hvis det har et dårligt motiv til at tage sit eget liv. Det kan eksempelvis være en drabsmand, der skyder de mennesker, som forsøger at fange ham, og derefter dræber han sig selv, når han ser, at han ikke kan undgå fængsling og straf.

 

Selvmord-esoterisk-set-13B-Erik-Ansvang

 

Eksempel: Dødelig kræftsygdom

Hvis man får kræft og dør på en naturlig måde af sygdommen eller af en anden, der er alvorlig nok til at forårsage døden, vil man sandsynligvis aldrig komme til at lide af den samme sygdom i fremtidige inkarnationer, fordi døden er den naturlige afslutning på sygdommen. Men hvis man begår selvmord, før den fastlagte inkarnationsperiode er omme, kan man i et efterfølgende liv risikere at få kræft og gentage sygdomsforløbet. Sygdommen bliver muligvis ikke helt så ondartet næste gang, hvis patienten havde været døden nær, dengang selvmordet blev udført. Selvmord er under alle omstændigheder en tåbelig handling, for hvem kan vide, hvad det næste øjeblik kan bringe? Måske en naturlig død? Måske en overraskende helbredelse?

Et menneske, der studerer åndsvidenskab, og som lider af en uhelbredelig sygdom eller står overfor store vanskeligheder, vil måske påstå, at det er bedre at vente med at klare problemerne til næste inkarnation, hvor man får en ny og rask krop og en anden livssituation. Men hvis man ikke ændrer vaner nu, vil det næste fysiske legeme få nøjagtig de samme egenskaber og begrænsninger som det legeme, man tager livet af. Man opnår intet andet end en udsættelse, for selvmord er altid ensbetydende med at vende tilbage til forhold, som er identiske med dem, man prøver på at slippe væk fra.

Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Download-fil: SELVMORD - ESOTERISK BELYST - Erik Ansvang


Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: SELVMORD - ESOTERISK BELYST