Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SELVMORD - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (3 af 20)


Hvis et selvmords konsekvenser for efterlivet var kendt og accepteret, ville selvmords-statistikkerne ændre sig dramatisk.

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (3 af 20)

Astrallegemet

 

Selvmord-esoterisk-set-02C-Erik-AnsvangIndeni og uden om det fysisk-æteriske legeme har mennesket et astrallegeme, der udtrykker følelses- og begærnaturen. Konklusionen er, at følelser ikke opstår i den fysiske hjerne eller i det fysiske legemes nervesystem. Følelser er vibrationer i astrallegemets stof, og vibrationerne overføres til den fysiske hjerne via æterlegemet. Hjernen er derfor en modtager – ikke en afsender. Når vibrationerne registreres i den fysiske hjerne, fortolkes de som følelser. Astrallegemet er desuden det legeme, som bevidstheden kommer til udtryk igennem på astralplanet, når mennesket er ude af det fysiske legeme under søvnen eller efter den fysiske død.

Åndsvidenskaben oplyser, at under søvnen forlader bevidstheden det fysisk-æteriske legeme og er til stede i astrallegemet på astralplanet, mens kroppen restitueres. Det samme gælder, når mennesket dør. Her forlader bevidstheden blot kroppen permanent. De færreste mennesker kan overføre erindringer fra det 4-dimensionale astralplan til den 3-dimensionale fysiske bevidsthed. De fleste er kun i stand til at registrere forvirrede drømme.

 

 Selvmord-esoterisk-set-03A-Erik-Ansvang

Mental- og kausallegemet

(sjælslegemet)

 

Indeni og uden om astrallegemet og æterlegemet har mennesket et mentallegeme eller sin tankenatur. Den åndsvidenskabelige forskning fortæller, at mennesket ikke tænker ved hjælp af hjernen, men at hjernen udelukkende er kanal for eller modtager af impulser og svingninger fra mentallegemet. Når vibrationerne registreres af den fysiske hjerne, opleves de som tanker.

Mentallegemet bruges til konkret tænkning, men der findes endnu en mental instans, som ligger over eller bag den konkrete tænkeevne. Inderst inde har mennesket et sjælslegeme eller et kausallegeme, som også kaldes ”årsagslegemet”. På det høje eller dybe niveau befinder sjælen sig. Det er sjælen, der tænker ved at sende impulser via mentallegemet. Det er sjælen, der føler ved hjælp af astrallegemet, og det er sjælen, der handler ved hjælp af det fysisk-æteriske legeme. Derfor er mennesket ikke sine tanker eller følelser, for tanker og følelser er ganske enkelt vibrationer i nogle stofformer, som en dybere instans benytter til at tænke og føle.

 

Selvmord-esoterisk-set-03B-Erik-Ansvang

Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Download-fil: SELVMORD - ESOTERISK BELYST - Erik Ansvang


Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: SELVMORD - ESOTERISK BELYST