Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SELVMORD - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (11 af 20)


Hvis et selvmords konsekvenser for efterlivet var kendt og accepteret, ville selvmords-statistikkerne ændre sig dramatisk.

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (11 af 20)

Træthed og mareridt

 

Blytung træthed

Selvmord-esoterisk-set-09B-Erik-AnsvangClairvoyante forskere fortæller også om selvmordernes uudholdelige, blytunge følelse af altid at være træt. Det er som at bevæge sig rund med blykugler bundet til fødderne. Årsagen til trætheden er sammenhængskraften og den indre magnetiske dragning mod det fysiske, som medførte inkarnation, samt en ydre dragning, som selv en let grad af den fysiske tyngdekraft udøver. De mange kræfter forsøger de ”jordbundne” forgæves at ryste af sig. De plages altid af fornemmelsen af at være så tunge og dødtrætte, at de næsten ikke kan røre sig. 

Mareridtsagtig gentagelse

De uger, måneder, år eller årtier som de tilbringer i den søvngængeragtige tilstand, bliver ofte afbrudt. Især på årsdagen for selvmordet kan selvmorderen vågne op for at gentage omstændighederne ved sin alt for tidlige fysiske død. Det er årsagen til periodisk spøgeri. Der findes utallige beretninger om spøgeri, som ved nærmere undersøgelse viser sig, at være nært forbundet med dokumenterbare tragedier i fortiden.

 

Selvmord-esoterisk-set-10-Erik-Ansvang

 

Selvmorderne skal igennem resten af den periode, der skulle have udgjort deres fysiske tilværelse, men nogle er ved bevidsthed en stor del af tiden, og de genopfører tragedien igen og igen. Andre falder i en urolig søvn og vågner kun op af og til for at gentage den trættende række af begivenheder, som førte til deres alt for tidlige død.

I den bundne tilstand på astralplanet vil selvmordere genopleve tiden op til selvmordet og selve selvmordet igen og igen i en mareridtsagtig gentagelse. Der kan gå mange år i den uhyggelige tilstand, for bindingen til situationen og den sindstilstand, der førte til selvmordet, vil bestå frem til det tidspunkt, hvor personen karmisk set skulle dø – og især omkring personens planlagte dødsdag er smerten indadtil ekstra stor.

Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Download-fil: SELVMORD - ESOTERISK BELYST - Erik Ansvang


Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: SELVMORD - ESOTERISK BELYST