Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SELVMORD - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (8 af 20)


Hvis et selvmords konsekvenser for efterlivet var kendt og accepteret, ville selvmords-statistikkerne ændre sig dramatisk.

SELVMORD - ESOTERISK BELYST (8 af 20)

Selvmord

 

Selvmord-esoterisk-set-06-Erik-Ansvang

 

Når livslængden og de erfaringer, man skal forsøge at erhverve sig i et livsforløb er nøje planlagt af sjælen, antyder det, at et selvmord er imod sjælens hensigt. Åndsvidenskabens forskere advarer da også om, at selvmord generelt betragtet er en meget alvorlig sag, som får alvorlige og ubehagelige konsekvenser efter døden.

Læren om reinkarnation vil uden tvivl medføre et dramatisk fald i selvmordsstatistikerne. Når selvmordskandidater kender konsekvenserne af et selvmord, vil de fleste vælge at møde livets kriser i stedet for at forsøge at flygte fra dem.

Selvmordsstatistikkerne

Man har i århundreder forsøgt at forstå de faktorer, der gør sig gældende i selvmorderisk adfærd. Problemet er undersøgt fra adskillige synsvinkler − først og fremmest teologiske, moralske og filosofiske. I nyere tid har man desuden set det i et psykologisk og sociologisk perspektiv. Men til trods for de mange forsøg på at få en dybere forståelse, står mange spørgsmål stadig ubesvarede.

Psykologer siger, at selvmord er noget, næsten enhver har overvejet på et eller andet tidspunkt. Heldigvis er der for de fleste kun tale om en forbigående tanke, men selvmordsstatistikkerne viser, at alt for mange desværre omsætter tanken til handling.

Stabile statistiske tal

I USA forsøger 50.000 mennesker at tage livet af sig hvert år. Statistikken viser, at 22.000 af de 50.000 selvmordsforsøg lykkes. År efter år er de statistiske tal desværre ret stabile: Kun ganske få børn under 10 år og meget få personer over 90 år tager deres eget liv.

  • De unge foretrækker gift.
  • De midaldrende skyder sig.
  • De ældre hænger sig.
  • Kvinder drukner sig eller tager gift.
  • Mænd hænger eller skyder sig.

I Europa ligger Østrig øverst i selvmordsstatistikkerne, mens Irland ligger i bunden.

Sjælen planlægger aldrig selvmord

Tallene er uhyggelige, når man fra åndsvidenskaben hører, at sjælen aldrig planlægger et selvmord. Selvmord er simpelthen den dårligste forretning, man overhovedet kan gøre, for der er alt at tabe og absolut intet at vinde. Selvmord er en desperat og fortvivlet handling. Ofte er det en forståelig handling, men den er et forfærdeligt fejltrin. Grunden er, at den voldsomme lidenskab eller den svære depression, man forsøger at flygte fra, bringer selvmorderen fra asken i ilden. Selvmordet bringer selvmorderen ind på astralplanet – følelsens eget plan. Selvmorderen havner i nogle tilstande, hvor følelsen er ca. 10 gange kraftigere end før. Man slipper altså ikke ud af følelsen, og det er som regel hensigten med selvmordet. Tværtimod bliver den pinefulde depression eller glødende jalousi til åben ild på astralplanet.

Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Download-fil: SELVMORD - ESOTERISK BELYST - Erik Ansvang


Artikel-Selvmord-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: SELVMORD - ESOTERISK BELYST