Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DØDEN - OG DEN INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-DØDEN-OG-DEN-INDRE-REJSE-eBog-Døden-i-esoterisk-lys

DØDEN - OG DEN INDRE REJSE (47 af 53)


Hvordan er det at dø? Spørgsmålet har mennesket altid stillet. Svaret finder man aldrig, så længe man anser den fysiske verden for at være den eneste. Her er åndsvidenskabens svar.

DØDEN - OG DEN INDRE REJSE (47 af 53)

Esoteriske skoler

 

Esoterisk betyder som bekendt "indre", og her på de indre planer er det muligt at blive undervist i de ægte esoteriske skoler … de indre skoler. På mentalplanets øverste underplan findes Visdommens hal. Der findes også en esoterisk skole på astralplanets 1. underplan … Kundskabens hal. I bogen Stilhedens Stemme tales der om en tredje skole, som benævnes Uvidenhedens hal. Det er tydeligt, at den sidstnævnte står for livets skole på det fysiske plan.

Kundskabens hal og Visdommens hal

Når man når en bestemt udviklingsgrad, vil man modtage en generel undervisning i nattetimerne. Det sker angiveligt mellem kl. 22:00 om aftenen og 05:00 næste morgen. Undervisningen foregår enten på astralplanets øverste underplan i Kundskabens hal, hvor den mere nutidige viden og filosofi er tilgængelig, mens det i Visdommens hal på det øverste mentale underplan er den mere avancerede og fremtidige undervisning, der tilbydes. Mennesker får først adgang til Visdommens hal efter 1. indvielse.

Man kan modtage undervisning både som sovende menneske i fysisk inkarnation, og selvfølgelig også som afdøde eller diskarnerede mennesker. I Visdommens hal på mentalplanets øverste underplan er lærerkræfterne meget avancerede. Nogle gange er lærerne endda medlemmer af Hierarkiet. Den natlige undervisning er en af forklaringerne på, at man kan vågne op med løsningen på et problem – eller oven i købet med en helt ny viden, som man ikke havde, da man lagde sig til at sove. Det betyder dog ikke, at man sidder på skolebænken hver nat. Mange deltager i det natlige hjælpearbejde. Og nogle gange driver man bare omkring og oplever astralplanet.

"Gennem Forhænget"

Denne natlige undervisning beskrives i øvrigt i den interessante bog Gennem Forhænget[1] af Viola Petitt Neal og Shafica Karagulla, som fortæller om undervisningen i Visdommens hal.

 

 

_________________________________

[1] Kan frit downloades som e-bog: GENNEM FORHÆNGET

_________________________________

Artikel-DØDEN-OG-DEN-INDRE-REJSE-eBog-Døden-i-esoterisk-lys
Download-fil: DØDEN - OG DEN INDRE REJSE - Erik Ansvang


Artikel-DØDEN-OG-DEN-INDRE-REJSE-eBog-Døden-i-esoterisk-lys
Læsefil med vendbare sider: DØDEN - OG DEN INDRE REJSE