Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN INDRE VERDENSSTYRELSE - 02
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-Indre-Verdensstyrelse-Intro-til-den-esoteriske-lære-2

DEN INDRE VERDENSSTYRELSE - 02 (2 af 5)


Når man studerer den esoteriske lære, stiller de fleste sig spørgsmålet: Hvor kommer den viden fra, som forskere og filosoffer omtaler som facts?

DEN INDRE VERDENSSTYRELSE - 02 (2 af 5)

Planetens hovedcenter

og hjertecenter

 

Den hierarkiske opbygning

Evolutionen på planeten kan illustreres med en pyramide. I toppen af pyramiden befinder Sanat Kumara sig. Han er personificeringen af den planetariske Logos. Sanat Kumara er derfor "verdens indre konge". Sanat Kumara repræsenterer det gigantiske planetariske væsen, som mennesket er en lille del af, og han er det nærmeste man kommer det bibelske begreb "Gud". Det var Sanat Kumara, Jesus refererede til, da han talte om "min Fader i Himlen". Det er denne ophøjede skabning, de kristne har bedt til de seneste 2.000 år, når de siger bønnen: "Vor Fader, du som er i Himlen". Shamballa er "Centret hvor Guds vilje er kendt". Det er planetens hovedcenter.

Sanat Kumaras rådskammer

I sit rådskammer har Sanat Kumara sine nærmeste medarbejdere, der er de seks kumaraer eller aktivitetsbuddhaer. De tre kumaraer fungerer som Sanat Kumaras primære centre, og de formidler al energi, der bruges på planeten. De tre øvrige fungerer "indadtil" som forbindelsesled til Sollogos − det "højeste" gudsbegreb i solsystemet.

Næste trin i pyramiden er planetens hjertecenter, der rummer evolutionsplanens og den åndelige kærligheds og visdoms center. Hjertecentret udgør den anden del af "den indre verdensstyrelse", og centret har mange betegnelser: Det store Hvide Broderskab, Gruppen af fuldkomne sjæle, mestrene eller blot Hierarkiet. I Bibelen kaldes centret for "De helliges samfund". Centret fungerer som mellemled mellem Shamballa og de naturriger, der er under udvikling på planeten – dvs. mineralriget, planteriget, dyreriget og menneskeriget.

 

 Indre-Verdensstyrelse-01-Åndsvidenskab-af-Hardy-Bennis

Planche - Livspyramiden

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover

 

Dette center har fire hovedfunktioner:

  1. At opfange den rene energiimpuls fra Shamballa, formulere den som en evolutionsplan og overføre den til menneskeheden.
  2. At udvikle selvbevidsthed i menneskeriget.
  3. At udvikle bevidsthed i dyreriget, planteriget og mineralriget.
  4. At være et inspirerende eksempel for menneskeheden.

Hierarkiets fysiske tilstedeværelse

Hierarkiet består af 63 medlemmer, hvoraf de 49 har valgt at have en fysisk krop. De bor forskellige steder på Jorden. De resterende 14 har med forbindelsen indadtil at gøre. På nuværende tidspunkt befinder Hierarkiets vigtigste center sig i Himalayabjergene på den tibetanske side af grænsen til Indien. Men selvom man ved, i hvilket større område de bor, er det umuligt at finde dem for andre end de mennesker, som de selv ønsker skal opsøge dem i deres fysiske skikkelser. På Atlantis' tid havde de deres center IBEZ i Andesbjergene.

Artikel-Den-Indre-Verdensstyrelse-Åndsvidenskab-af-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN INDRE VERDENSSTYRELSE 02 - Hardy Bennis


Artikel-Den-Indre-Verdensstyrelse-Åndsvidenskab-af-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN INDRE VERDENSSTYRELSE 02