Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN INDRE VERDENSSTYRELSE - 02
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-Indre-Verdensstyrelse-Intro-til-den-esoteriske-lære-2

DEN INDRE VERDENSSTYRELSE - 02 (4 af 5)


Når man studerer den esoteriske lære, stiller de fleste sig spørgsmålet: Hvor kommer den viden fra, som forskere og filosoffer omtaler som facts?

DEN INDRE VERDENSSTYRELSE - 02 (4 af 5)

Mestrenes arbejde på det fysiske plan

 

Indre-Verdensstyrelse-05-Åndsvidenskab-af-Hardy-Bennis

 

Definitionen på en mester er et menneske, der har taget femte indvielse – et bevidsthedstrin, der kaldes Asekha-indvielsen eller mesterindvielsen. Hver indvielse fra tredje indvielse og opefter medfører en ufattelig udvidelse af bevidstheden. Det siges, at forskellen mellem et gennemsnitsmenneske og en mester, svarer til forskellen mellem et menneske og en hund. Et gammelt udsagn fra en af mestrene lyder sådan:

 

"For at forstå en mester, skal man selv være mester".

 

Det samme gælder for tredje og fjerde indviede.

En mesters arbejde på det fysiske plan udgør kun en mindre del af arbejdsområdet. Det fysiske legeme, som den femte indvielse tages i, bevares som en "støbeform" i lange tider med mulighed for manifestation af et fysisk legeme efter behov. Dette legeme er højt magnetiseret og fuldstændig fri for sygdomme og forfald. Det er forklaringen på de mange beretninger om mestre, der er flere hundrede år gamle.

En mester, der befinder sig i sit fysiske legeme, kan ikke omkomme ved ulykker eller attentater, for mesteren ved altid, hvad der vil ske i den nære eller fjerne fremtid. En mester er altid omgivet af en særlig gruppe devaer. De er usynlige for det menneskelige øje, og de har til opgave at hjælpe og beskytte mesteren.

Illusionssløret

En mester og mesterens opholdssted kan kun findes og ses af de mennesker, som mesteren selv ønsker, skal finde vej til stedet. Et illusionsslør skjuler stedet og giver mesteren fred til sit arbejde. I dag er Tibet besat af kinesiske soldater, men til trods for at de marcherer forbi eller overflyver området, vil de ikke være i stand til at se mestrenes tilholdssteder.

De psykiske evners "konge", det tredje øje, "Shivas altseende øje" bruger mesteren til at komme i forbindelse med andre medlemmer af Hierarkiet og sine disciple overalt på planeten.

Artikel-Den-Indre-Verdensstyrelse-Åndsvidenskab-af-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN INDRE VERDENSSTYRELSE 02 - Hardy Bennis


Artikel-Den-Indre-Verdensstyrelse-Åndsvidenskab-af-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN INDRE VERDENSSTYRELSE 02