Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HØJERE & LAVERE PSYKISME
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Højere-&-lavere-psykisme

HØJERE & LAVERE PSYKISME (13 af 18)


Hvad er forskellen på højere og lavere psykisme? Hvad er det, psykikeren ser, og hvordan læser man Akasha-optegnelserne?

HØJERE & LAVERE PSYKISME (13 af 18)

Tiden bliver elastisk

 

Højere-&-lavere-psykisme-19

 

Det er nærmest umuligt at beskrive forholdene på astralplanet, for her oplever man tilstande, som den fysiske hjerne ikke kan håndtere. Det første der sker, når sjælen har frigjort sig fra den fysiske krop, og har trukket sig ind på astralplanet, er, at tiden bliver ”elastisk”. Man kan f.eks. rejse tilbage i fortiden. Medier, der bruger deres metafysiske evner, mens de er inkarneret i en fysisk krop, vil som regel ikke opleve tidsfænomenet, for de er stadig er begrænset af deres fysiske hjerne. Det er nødvendigt at forlade kroppen under en astralrejse, hvis fænomenet skal iagttages. Iflg. Alice A. Bailey resulterer det i en række fejlbedømmelser – eksempelvis oplysninger om det tidsrum, mennesket tilbringer i efterlivet mellem de fysiske inkarnationer.

Astralplanets fire dimensioner

En anden faktor, som gør sig gældende, er, at astralplanet er 4-dimensionalt, og den astrale virkelighed er vanskelig at opfatte med en 3-dimensional hjerne. Det er i øvrigt et fænomen, som ikke alle medier bemærker, fordi deres psykiske evne kun er delvist udviklet. Men med fuldt udviklet clairvoyance ses alle fænomener i et 4-dimensionalt perspektiv. Det er vanskeligt at forestille sig, for det svarer til, at man med ét blik kan se hele vejen rundt om et objekt. Hvordan den fjerde dimension påvirker fortolkningen af oplevelserne er svært at sige, men hvis ikke man er i stand til at opleve den, er der mange muligheder for at tage fejl.

Artikel-Højere-&-lavere-psykisme
Download-fil: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER - Kenneth Sørensen


Artikel-Højere-&-lavere-psykisme
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER