Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HØJERE & LAVERE PSYKISME
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Højere-&-lavere-psykisme

HØJERE & LAVERE PSYKISME (15 af 18)


Hvad er forskellen på højere og lavere psykisme? Hvad er det, psykikeren ser, og hvordan læser man Akasha-optegnelserne?

HØJERE & LAVERE PSYKISME (15 af 18)

Mystikerens oplevelser

 

Der er mennesker, som pga. af deres høje følelsesmæssige aspiration kan kontakte vigtige indstrømninger fra astralplanet. De vil dog altid indeholde et element af illusion. Alice A. Bailey fortæller f.eks., at mystikeren, der har kontakt med astralplanets højere frekvenser eller underplaner, vil se fænomener af en meget høj kvalitet, som følge af den sjælsstimulation, der modtages gennem solar plexus centret. Kontakten er imidlertid baseret på genspejling af reelle forhold, og derfor er det en illusion.

 

Højere-&-lavere-psykisme-21

 

Mystikeren vil opnå kontakt med menneskehedens åndelige og religiøse ønsker, der antager form ud fra mystikerens egne præferencer. En kristen vil opleve en af de mange tankeformer om Kristus, og fænomenet vil fremkalde yderligere aspiration og skønhed i følelseslivet. En hindu vil opleve Krishna. En buddhist vil opleve Buddha. En muslim vil opleve Mohammed. En teosof vil opleve en af mestrene osv. De vil høre deres åndelige forbilleder tale, og de vil være overbeviste om, at mødet er virkeligt, og at deres forbilleder har udvalgt netop dem til noget stort og vigtigt. Iflg. Alice A. Bailey strømmer der smiger af enhver art fra de illusoriske tankeformer, og det har narret mange medier.

Artikel-Højere-&-lavere-psykisme
Download-fil: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER - Kenneth Sørensen


Artikel-Højere-&-lavere-psykisme
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER