Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HØJERE & LAVERE PSYKISME
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Højere-&-lavere-psykisme

HØJERE & LAVERE PSYKISME (16 af 18)


Hvad er forskellen på højere og lavere psykisme? Hvad er det, psykikeren ser, og hvordan læser man Akasha-optegnelserne?

HØJERE & LAVERE PSYKISME (16 af 18)

Beboere på astralplanet

 

Højere-&-lavere-psykisme-22

 

Til alle de ovennævnte fænomener skal der tilføjes den store skare af sjæle, der enten er på vej ud af inkarnation eller på vej ned i inkarnation. Man vil også møde mennesker, som har forladt deres fysiske kroppe under søvnen, og som enten drager rundt på må og få, eller udfører opgaver og hjælpearbejde eller deltager i undervisningen i nogle af astralplanets mange undervisningssteder.

De mennesker, man møder på astralplanet, har ikke ændret sig væsentligt, siden de døde på det fysiske plan. De befinder sig stadig i deres astrallegeme, og de påvirkes stadig af astrallegemets begær og aspirationer. Derfor vil man fortsat møde mennesker, der er intelligente, uintelligente, åndeligt aspireret eller materielt orienteret – både gode og onde. De vil have de samme interesser, som da de levede på det fysiske plan, og nogle vil ikke engang forstå, at de befinder sig i en ny tilstand. De vil opsøge de kendte steder, der findes som astrale genparter, for det var dem, som før døden gav dem glæde, og de vil søge kontakt med de mennesker, der fortsat befinder sig i deres fysiske kroppe. I åndsvidenskaben kaldes de ”jordbundne ånder”.

Et psykisk medie, der er clairvoyant eller clairaudient, vil være i stand til at ”se” dem og ”tale” med de afdøde. De kan vejlede dem, og de kan selv blive vejledt, ligesom hvis de stadig befandt sig på det fysiske plan. Mediet vil også kunne iagttage de astrale lig, der omtales som skygger og skaller. De findes i forskellige opløsningstilstande. De astrale lig svarer til den efterladte fysiske krop, men her er der tale om astrallegemer, der er efterladt af de sjæle, der har trukket sig ind på mentalplanet eller er vendt tilbage til sjælens eget bevidsthedsplan på kausalplanet.

På astralplanet er der ikke kun visuelle sansninger. Alle lyde, som stammer fra skabninger, der opholder sig i den astrale verden, kan opfattes af clairaudiente medier. Charles W. Leadbeater har i sin bog Astralplanet,[1] givet en beskrivelse af de mange fænomener, man kan iagttage på planet.

 

 

_________________________________

[1] C.W. Leadbeaters Astralplanet kan frit downloades som e-bog: ASTRALPLANET

_________________________________

Artikel-Højere-&-lavere-psykisme
Download-fil: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER - Kenneth Sørensen


Artikel-Højere-&-lavere-psykisme
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER