Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HØJERE & LAVERE PSYKISME
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Højere-&-lavere-psykisme

HØJERE & LAVERE PSYKISME (4 af 18)


Hvad er forskellen på højere og lavere psykisme? Hvad er det, psykikeren ser, og hvordan læser man Akasha-optegnelserne?

HØJERE & LAVERE PSYKISME (4 af 18)

Psykiske evner skyldes

gennembrudt æterisk væv

 

Højere-&-lavere-psykisme-06

 

Men hvorfor har alle mennesker ikke mulighed for at aflæse auraer og høre indre stemmer? For det første er det ikke noget man skal ønske sig, for der er ofte mange problemer forbundet med psykiske evner. Men for at besvare spørgsmålet kan man stille et andet spørgsmål: Hvorfor har mennesket ikke bevidst adgang til hele sin underbevidsthed?

Det skyldes en beskyttelsesmekanisme som naturen (sjælen) har indbygget i det indre kommunikationssystem. Centrene er de dynamiske fokuspunkter, og i æterlegemets centre er der indbygget en række æteriske beskyttelsesvæv, som sikrer, at man kun har adgang til et begrænset område af den astrale natur eller følelseslivet. Det gælder både det individuelle og det kollektive astralplan men også alle andre bevidsthedsplaner. Det er en beskyttelse, man bør være glad for, for intet menneske kan tåle den fulde påvirkning af alle de indtryk, der eksisterer på alle de indre planer.

 

Højere-&-lavere-psykisme-07

 

Hvad sker der, hvis beskyttelsesvævet nedbrydes for tidligt? Det kan ske ved en ulykke, ved stofmisbrug, alkoholmisbrug eller ved forkerte åndedrætsøvelser, og konsekvensen kan iagttages på psykiatriske afdelinger. Her plages sindslidende mennesker af ”hallucinationer”, og de hører stemmer dag og nat. Det er mennesker, som pga. f.eks. emotionelle chok, misbrug eller øvelser har skabt en flænge i beskyttelsesvævet, og den tillader, at kraftige sanseindtryk fra alt for store områder strømmer ind i bevidstheden uden mulighed for at kontrollere dem.

Artikel-Højere-&-lavere-psykisme
Download-fil: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER - Kenneth Sørensen


Artikel-Højere-&-lavere-psykisme
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER