Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (6 af 14)


Hvis man aktiverer de højere psykiske evner, går udviklingen fremad, men det er til gengæld et tilbageskridt at genopvække den lavere clairvoyance.

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (6 af 14)

Under-, dags- og overbevidsthed

 

Lavere-&-Højere-Clairvoyance-06-Irving-Cooper

 

Hjernen eller dagsbevidstheden har intet at gøre med den automatiske bevidsthed. Den automatiske bevidsthed er i realiteten noget underbevidst, som kun af og til dukker op over de daglige tankers horisont. Man oplever nogle gange underbevidsthedens automatiske funktion, eksempelvis når man som en re­fleks bøjer sig for at undgå et slag eller blive ramt af en fly­vende genstand. Dagsbevidstheden er en del af den mere omfattende be­vidsthed. Dagsbe­vidstheden kommer til udtryk gennem hjernen, men alle de bevidst­heds­impulser, som hjernen på grund af sine begrænsninger nor­malt ikke kan udtrykke, er det, man kalder det overbevidste. Når åndsvi­den­skabens forskere analyserer bevidsthedens funktioner, beskæftiger de sig med tre sider af bevidstheden:

  1. Underbevidstheden
  2. Dagsbevidstheden
  3. Overbevidstheden

Underbevidstheden

Underbevidstheden eller den automatiske bevidsthed arbejder i og gennem det autonome nervesystem, som består af det sympatiske og det parasympatiske system samt reflekscentrene i centralnervesystemet, som bl.a. består af hjernen og rygmarven. Underbevidstheden kontrollerer kroppens celler, den regulerer organernes funktioner, og de oplagres som erindringer om de forskellige fysiske handlinger, som mennesket udfører uden at tænke over dem. Underbevidstheden er instinkternes og vanernes domæne. Når man f.eks. skal lære at køre på cykel, er hele hjernebevidstheden i begyndelsen koncentreret om, hvordan man undgår at vælte og køre ind i alt, hvad man kommer i nærheden af. Men lidt efter lidt bliver man i stand til at køre og styre cyklen uden at skænke det en tanke, for arbejdet er nu overtaget af underbevidstheden. Det samme gælder mange af de handlin­ger, man hver dag foretager sig, og som udføres helt automatisk.

Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Download-fil: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE - Irving S. Cooper


Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Læsefil med vendbare sider: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE