Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (7 af 14)


Hvis man aktiverer de højere psykiske evner, går udviklingen fremad, men det er til gengæld et tilbageskridt at genopvække den lavere clairvoyance.

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (7 af 14)

Overbevidstheden

 

Lavere-&-Højere-Clairvoyance-07-Irving-Cooper

 

Overbevidstheden består af de utallige tanker og følelser, som ikke er i stand til at trænge igennem til hjernen og dagsbevidstheden. Det intellektuelle livs mangfoldighed, følelser på godt og ondt samt åndelige aspirationer stammer fra denne meget omfattende bevidsthed. Uden denne bevidsthed ville mennesket ikke være et menneske. Nogle gange opstår der en mere levende forbindelse end sædvanligt mellem hjernebevidstheden og overbevidstheden. Det er i disse øjeblikke, at en kunstner får et glimt af overjordisk skønhed og harmoni, forskeren og tænkeren kender pludselig svaret på de problemer, de længe har kæmpet med. Impulserne kommer fra intuitionens og inspirationens bevidsthedsplan. Efter en nats søvn − "efter at have sover på det" − sker det af og til, at der overføres viden fra over­bevidstheden til hjernen. Man har haft det, som kaldes en "klar drøm", der opleves som fornuftig og sammenhængende. Under visse omstændig­heder kan der også trænge glimt om fremtiden igennem fra det højere be­vidsthedsområde til hjernebevidstheden.

Lavere og højere clairvoyance

Når det fysiske legeme er rent og hjernen og nervesystemet udviklet så meget, at de kan registrere og opfatte den højere bevidstheds vibrationer, bliver mennesket clairvoyant. Denne psykiske evne er udelukkende et resultat af den personlige åndelige udvikling. Det er en evne, der tilhører den clairvoyante selv, og evnen har intet at gøre med mediumitet. Et medium er et passivt redskab til overføring af andres tanker, mens en clairvoyant bruger sine egne evner aktivt.

Der er to primære metoder til udvikling af clairvoyance. Den ene, der er udbredt i Indien, er hatha-yoga. Hatha-yoga består af fysiske øvelser, der harmoniserer det fysiske legeme så meget, at sanserne holder op med at besvare fysiske vibrationer. Metoden, der alene beskæftiger sig med det fysiske legeme, vækker kun den lavere clairvoyance, og den skaber ikke kon­takt til menneskets højere evner. Den anden metode, der kaldes raja-yoga, udvikler tanken, følelserne og menneskets åndelige natur i en sådan grad, at det via koncentration bliver muligt at lukke dagsbevidstheden ude fra hjernen, og det medfører, at den usynlige verden åbner sig. Denne metode vækker den højere clairvoyance.

Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Download-fil: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE - Irving S. Cooper


Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Læsefil med vendbare sider: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE