Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (2 af 14)


Hvis man aktiverer de højere psykiske evner, går udviklingen fremad, men det er til gengæld et tilbageskridt at genopvække den lavere clairvoyance.

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (2 af 14)

Usynlig med velkendt

 

Lavere-&-Højere-Clairvoyance-02-Irving-Cooper

 

Langt de fleste mennesker kan ikke se astralplanet, med det er alligevel ikke et fremmed og ukendt land. Alle uden undtagelse lever delvis i den astrale verden, for under søvnen forlader man det fysiske legeme, og derfor er man levende og aktivt til stede på astralplanet i sit astrallegeme. De fleste husker kun astralplanet i form af mere eller mindre uklare og kaotiske drømme, der er blandet med forvirrede dagsrester og fantasier.

Uanset om man er til stede på det fysiske plan eller på astralplanet, antager tanker og følelser form i astralplanets fine stof, og vibrationerne fra disse stofformer påvirker andre menneskers tanker og følelser på godt og ondt. De udgør dermed en slags kollektiv bevidsthed. Disse former kan iagt­tages, og det eneste, der står i vejen for at se den astrale verden, er gen­nemsnitsmenneskets manglende sensitivitet. Mange har lyst til at rive dette slør til side ved hjælp af teknikker, der kan udvikle clairvoyance, og hvis det lykkes, er det ikke nødvendigvis heldigt, for sløret er en naturlig beskyttelse, der forhindrer, at energier og indtryk, som man endnu ikke er tilstrækkelig udviklet til at kontrollere, strømmer ind i bevidstheden. Et­hvert forsøg på at forcere sin udvikling for at få adgang til astralplanet indebærer en alvorlig risiko, hvis den ikke gennemføres forsigtigt, korrekt og med stor indsigt.

Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Download-fil: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE - Irving S. Cooper


Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Læsefil med vendbare sider: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE