Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (9 af 14)


Hvis man aktiverer de højere psykiske evner, går udviklingen fremad, men det er til gengæld et tilbageskridt at genopvække den lavere clairvoyance.

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (9 af 14)

Atlantider i nutiden

 

I årtusindernes løb blev menneskehedens intellektuelle evner udviklet. Hjernen blev større og mere kompliceret, og samtidig hermed blev det sym­patiske nervesystems funktion mere og mere automatisk og underbevidst. Processen var et fremskridt i udviklingen, og den har taget meget lang tid. Selv nu − næsten en million år efter, at Atlantis’ civilisation kulminerede − er der stadig en del af menneskeheden, der er intellektuelt underudviklet, og som har bevaret atlantidernes psykiske evner. I åndsvidenskaben kaldes det "lavere psykisme". Mange har undret sig over, at mange clairvoyante intellektuelt ligger under gennemsnittet, men det skyl­des, at de stadig befinder sig på atlantidernes udviklingstrin.

 

Lavere-&-Højere-Clairvoyance-09-Irving-Cooper

 

Hos gennemsnitsmennesket er forbindelsen til den usynlige verden gradvis tonet ud i takt med den intellektuelle udvikling. Det er forklaringen på, at der i nutiden er forholdsvis få med psykiske evner. Centrene, der gav adgang til den lavere clairvoyance, har lukket sig, mens centrene for den højere clairvoyance kun er åbnet hos meget få mennesker. Men for manges vedkommende nærmer den tid sig, hvor den højere clairvoyance vågner, fordi hjernen og rygmarven nu er så udviklet, og der også er udviklet til­strækkelig intelligens og selvkontrol til at kunne håndtere de problemer, som den højere clairvoyance vil konfrontere dem med.

Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Download-fil: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE - Irving S. Cooper


Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Læsefil med vendbare sider: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE