Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (3 af 14)


Hvis man aktiverer de højere psykiske evner, går udviklingen fremad, men det er til gengæld et tilbageskridt at genopvække den lavere clairvoyance.

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (3 af 14)

Hvilken risiko?

 

Lavere-&-Højere-Clairvoyance-03-Irving-Cooper

 

Hvis man udvikler psykiske evner for tidligt, risikerer man påvirkning fra afdøde mennesker, der nu befinder sig på astralplanet. Den fysiske død forvandler ikke en djævel til en helgen. Mange tror det, men et menneske forandrer sig ikke, bare fordi det dør. Døden flytter heller ikke de afdøde til et sted langt væk. Og døden afskærer heller ikke den afdøde fra at påvirke inkarnerede mennesker i den fysiske verden. Mennesker, der har levet et positivt og fornuftigt liv, befinder sig efter døden på de højere planer på astralplanet, men primitive, afstumpede og ondskabsfulde mennesker sam­les på de laveste underplaner, som ligger nærmest det fysiske plan. Fra de laveste astrale planer har de mulighed for at påvirke, friste eller måske ligefrem at besætte mennesker, der er i fysisk inkarnation, for det giver dem mulighed for at tilfredsstille de fysiske begær, som de blev afskåret fra, da de mistede det fysiske legeme. For tidlig psykisme indebærer derfor en risiko, hvis man ikke har fået træning i, hvordan man skal beskytte sig.

Beskyttelsesvæv

Åndsvidenskabens forskere har undersøgt, hvordan naturen forhindrer en for tidlig aktivering af chakraerne. Mellem chakraerne er der en hinde af fysiske atomer, der danner et tyndt æterisk beskyttelsesvæv. Vævet består af et enkelt lag af tæt sammenpressede atomer, der er ladet med en form for livskraft. De vitale kræfter, som holder det fysiske legeme i live, kan uden problemer strømme ind i det fysiske legeme fra æterlegemet, og så længe vævet er intakt, er alle andre kræfter lukket ude. Nogle af de mest populære teknikker i Vesten til at vække de psykiske evner, er netop de teknikker, der har den mest ødelæggende virkning på beskyttelsesvævet. Man har studeret Indiens tantriske skrifter for at finde de mest effektive øvelser, og derefter har man tilbudt teknikkerne til mennesker, der er uvidende om den risiko, der er forbundet med dem. Tusindvis af mennesker, har benyttet teknikkerne, og først da det var for sent, forstod de, hvad de havde udsat sig for. Men det er ikke alene disse teknikker, der kan ned­bryde vævet. Det samme gælder narkotika og alkohol.

Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Download-fil: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE - Irving S. Cooper


Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Læsefil med vendbare sider: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE