Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (4 af 14)


Hvis man aktiverer de højere psykiske evner, går udviklingen fremad, men det er til gengæld et tilbageskridt at genopvække den lavere clairvoyance.

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (4 af 14)

Mediumitet

 

Lavere-&-Højere-Clairvoyance-04-Irving-CooperMediumitet er en af de ældste og nemmeste metoder til at få forbindelse med den usynlige verden. Både fra historiske beskrivelser og åndsviden­skabelige undersøgelser ved man, at metoden har været benyttet fra de ældste tider. Clairvoyante forskere har undersøgt både Atlantis’ enorme templer og det gamle Egyptens, Grækenlands og Roms helligdomme. De fortæller om medier − f.eks. sibyller og vestalinder − som stillede deres sensitive legemer til rådighed for ophøjede sjæle på de indre planer, som talte gennem dem, mens masserne lyttede i respektfuld tavshed. De kvinder, der blev uddannet som redskaber, var døtre af intelligente forældre. Kvinderne kom til templerne som små piger, og de voksede op indenfor tem­pelmurene i rene, harmoniske og hellige omgivelser. Der blev sørget omhyggeligt for, at de kun fik ren og sund føde, og man undgik at udsætte dem for negative påvirkninger og tanker. På grund af de strenge forholdsregler var det muligt for fremskredne sjæle at benytte kvinderne som talerør, uden at medierne selv blev udsat for nogen risiko.

Mediumitet består i, at æterlegemet let skilles ud fra det fysiske legeme, og dermed opstår der en trancetilstand. Evnen er som regel medfødt, og den er absolut ikke tegn på, at mediet er mere åndeligt udviklet end andre men­nesker.

Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Download-fil: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE - Irving S. Cooper


Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Læsefil med vendbare sider: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE