Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN ASTRALE VIRKELIGHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (1 af 20)


Vil man arbejde med højere energier end de fysiske - tankens og kærlige følelsers kraft - kræver det kendskab til det materiale, energierne arbejder igennem.

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (1 af 20)

DEN ASTRALE VIRKELIGHED

 

Af C.W. Leadbeater

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

  

Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater

Du kan frit downloade "DEN ASTRALE VIRKELIGHED" af C.W. Leadbeater. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

DEN ASTRALE VIRKELIGHED

 

Den-astrale-virkelighed-01-Leadbeater

 

At tale om astralplanet i Indien er noget helt andet end at tale om emnet i andre lande. I Vesten møder man en stor vanskelighed, for den almindelige tilhører er overbevist om, at der ikke findes noget ud over den fysiske verden. Religionen i de vestlige lande konstaterer helt klart (dog uden præcise detaljer), at der findes en anden tilstand – en eksistens efter døden – men desværre er præsternes og de hellige bøgers udtalelser om emnet formuleret i et håbløst uvidenskabeligt sprog, og derfor er der en tendens i nutidens tænkning (som følger mere eller mindre præcise, logiske og videnskabelige linjer), at de fleste mennesker afviser alt, hvad der er sagt om den usynlige verden. Selv om der igen og igen er holdt foredrag om emnet i mange lande, hvor efterlivet beskrives i videnskabelige detaljer, så skriver medierne igen og igen: ”Men selvfølgelig er det er helt umuligt, at nogen kan vide noget om tilstanden i efterlivet”. Det ser ud til, at åndsvidenskab ikke er andet end en hypotese. Et indisk publikum ville ikke have det mindste besvær med at forholde sig konkret til emnet.

Iflg. undervisningen i de gamle kulturers mysterieskoler findes der en usynlig verden. Den usynlige verden omgiver mennesket, og den har konstant indflydelse på alt i manifestationen, selv om de fysiske sanser ikke er i stand til at registrere indflydelsen. Tidligere var alle klar over denne virkelighed, og man havde ikke behov for yderligere bevis på det.

Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Download-fil: DEN ASTRALE VIRKELIGHED - C.W. Leadbeater


Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: DEN ASTRALE VIRKELIGHED