Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN ASTRALE VIRKELIGHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (13 af 20)


Vil man arbejde med højere energier end de fysiske - tankens og kærlige følelsers kraft - kræver det kendskab til det materiale, energierne arbejder igennem.

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (13 af 20)

Åndsvidenskab er avanceret videnskab

 

Den-astrale-virkelighed-15-Leadbeater

Studier i åndsvidenskab er nutidens nye forskning

 

I den forstand kan man sige, at de, der studerer åndsvidenskab, er nutidens avancerede videnskabsforskere, for de forsøger at forstå et forskningsområde, der er lidt foran det, der er godkendt af flertallet af naturvidenskabens fysikere. Eksempelvis viste H.P. Blavatsky en bemærkelsesværdig indsigt i naturvidenskab, selv om hun tilsyneladende ikke have lært det på traditionel måde. Hun kom med flere naturvidenskabelige udsagn, og de blev latterliggjort på det tidspunkt, men de forhold, hun omtalte, blev senere accepteret af de mest kompetente forskere. Det er forståeligt, at man ikke kan forestille sig, at et menneske, der ikke har studeret almindelig fysisk naturvidenskab, skulle vide mere om det, end de, der har studeret faget, men naturvidenskabens fremmeste professorer vidste på det tidspunkt, da hun skrev det, at det var værd at undersøge de teorier, hun havde fremsat om de forskningsområder, der endnu ikke var udforsket af fysikerne selv.

Naturvidenskaben har nået sine fantastiske resultater ved hjælp af avancerede instrumenter. De resultater, der blev opnået H.P. Blavatskys forskere, blev opnået på en helt anden måde, for det var den måde, der var anbefalet af de gamle vismænd og mestre. De udviklede ikke instrumenter, men baserede resultaterne på iagttagelser. Det er ved hjælp af den metode, at åndsvidenskabens forfattere har været i stand til at give oplysninger om de højere planer og betingelserne for livet på dem.

I denne artikel er det ikke hensigten at gentage de oplysninger, der er givet i bogen Astralplanet.[1] I stedet er der forsøgt på at beskrive emnet mere generelt i relation til det fysiske plan, for det kan gøre det muligt at værdsætte astralplanet på samme måde som den fysiske verden, og desuden betragte astralplanet som en del af den meget store verden, som mennesket lever i. Og måske vil man indse, at hvis menneskeheden ønsker at leve intelligent og til fordel for sig selv, er det nødvendigt at forstå helheden i verden, og ikke kun den laveste del af den.

 

 

_______________________________

[1] Link til C.W. Leadbeaters e-bog: ASTRALPLANET 

_______________________________

Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Download-fil: DEN ASTRALE VIRKELIGHED - C.W. Leadbeater


Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: DEN ASTRALE VIRKELIGHED