Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN ASTRALE VIRKELIGHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (14 af 20)


Vil man arbejde med højere energier end de fysiske - tankens og kærlige følelsers kraft - kræver det kendskab til det materiale, energierne arbejder igennem.

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (14 af 20)

Hvordan påvirkes mennesket

af astralplanet?

 

Den-astrale-virkelighed-16-Leadbeater

Tonen på ét instrument, får de andre til at nynne med på samme tone

 

Den astrale verden påvirker mennesket, fordi det astrale stofs vibrationer har de samme kvaliteter som alle andre former for vibrationer. Vibrationerne udstråler i alle retninger, og de har tendens til at reproducere sig selv. Hvis to strengeinstrumenter er afstemt efter hinanden, og er placeret tæt på hinanden, ved man, at når en tone bliver slået an på det ene instrument, så vibrerer det andet instrument på den samme tone. Tonens vibration stråler i alle retninger, men når den rammer noget, der er i stand til at gentage nøjagtig den samme reaktion, vil den straks reproducere sig selv.

Den-astrale-virkelighed-17-LeadbeaterFølelser eller begær skaber en vibration i astralt stof, og det virker præcist på samme måde. Vibrationen følger naturloven, og derfor påvirker udstrålingen alle astrallegemer i omgivelserne. Hvis der er et eller flere astrallegemer, der er i harmoni med vibrationen, vil de straks respondere. Med andre ord vil de følelser, man føler, blive gengivet i andre mennesker. Hvis astrallegemet allerede vibrerer på en anden frekvens, vil vibrationen ikke finde genklang, og derfor kan vibrationen ikke påvirke astrallegemet. Hvis man forestiller sig et menneske, der er opfyldt af vrede, mens et andet menneske er roligt og afdæmpet, vil det vrede menneskes astrallegeme vibrerer kraftigt på en bestemt frekvens. Det er ophidset og har kraftig hjertebanken. Det er ikke i stand til at føle den andens rolige udstråling, men følger sit eget følelsesmønster helt upåvirket af den anden. Det samme gælder mennesker, der på det fysiske plan er indhyllet i voldsomt begær, og derfor er de blinde og døve for alle fornuftige forslag.

Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Download-fil: DEN ASTRALE VIRKELIGHED - C.W. Leadbeater


Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: DEN ASTRALE VIRKELIGHED