Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN ASTRALE VIRKELIGHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (18 af 20)


Vil man arbejde med højere energier end de fysiske - tankens og kærlige følelsers kraft - kræver det kendskab til det materiale, energierne arbejder igennem.

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (18 af 20)

Fordelen ved at studere

 

Den-astrale-virkelighed-23-Leadbeater

Den fysiske verden studeres, fordi menneskeheden ønsker at forstå den og
kontrollere den. Den astrale verden bør studeres af samme grund.

 

Der er ingen tvivl om, at studiet af de astrale og mentale kræfter og de astrale og mentale verdener generelt vil hjælpe menneskeheden til at forstå, hvordan årsags- og virkningens lov skaber sine resultater. Det er en af ​​grundene til, at studiet af naturens højere aspekter er nyttigt for menneskeheden. Studiet supplerer naturvidenskabens viden om den fysiske verden, og giver mulighed for at få en langt mere komplet opfattelse af det universelle system, og det er indlysende, at større viden vil gøre større gavn. I hverdagen er der masser af beviser på, at uden viden er gode intentioner ikke tilstrækkelig til at skabe tilfredsstillende resultater, for man ser ofte, at velmenende mennesker begår frygtelige fejl – og ofte gør de mere skade end gavn. En skarpsindig filosof har engang bemærket, at uvidende men velmenende mennesker gør mere skade i verden end onde mennesker. Hvis man ikke ønsker at tilhøre gruppen af uvidende og velmenende, må man erhverve viden, og denne viden skal omfatte både de højere og de lavere eksistensplaner.

 

Den-astrale-virkelighed-24-Leadbeater

Isaac Newtons lov siger, at til enhver aktion
hører en lige så stor og modsatrettet reaktion

 

Der er ingen tvivl om, at naturkræfterne også gælder i det finere stof på de højere planer, og hvis kræfterne kan bruges af det uselviske menneske til at hjælpe sine medmennesker, er det nødvendigt lære alt, hvad man kan om de højere kræfter, uanset om de er mentale, astrale eller fysiske. Det er almindelig kendt, at viden gør det muligt at hjælpe sine medmennesker på det fysiske plan, og man kan betragte det analogt, for hvis man kan bruge kræfterne på astralplanet under søvnen og efter døden, er det helt sikkert også nødvendigt at have viden om astralplanet. Der er derfor god grund til at stræbe efter at opnå den nødvendige viden, og at få den så hurtigt og så fyldestgørende som muligt.

Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Download-fil: DEN ASTRALE VIRKELIGHED - C.W. Leadbeater


Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: DEN ASTRALE VIRKELIGHED