Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN ASTRALE VIRKELIGHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (11 af 20)


Vil man arbejde med højere energier end de fysiske - tankens og kærlige følelsers kraft - kræver det kendskab til det materiale, energierne arbejder igennem.

DEN ASTRALE VIRKELIGHED (11 af 20)

Resultaterne af vibration

 

Den-astrale-virkelighed-13-Leadbeater

Alt i skabelsen er udtryk for vibrationer i stof

 

Hvis man læser en bog om moderne fysik, får man normalt en tabel over vibrationer og frekvenser, og det er vigtigt at lægge mærke til, at det kun er en meget lille del af frekvenserne, der kan registreres af menneskets fysiske sanser. Alle de informationer, mennesket modtager fra den ydre verden, når det i hjælp af de meget få vibrationer, som det fysiske menneske normalt er i stand til at registrere, og derfor er det indlysende, at den clairvoyante, der er sensitiv over for en højere vibrationsskala, modtager mange flere informationer om den verden, menneskeheden lever i.

Bemærk at de langsommere frekvenser (eksempelvis lydbølger) påvirker det forholdsvis grove stof, for de sætter luften i bevægelse, mens de hurtigere frekvenser (eksempelvis lys), overhovedet ikke påvirker luften, men kun det finere stof (eksempelvis æter). Hvis man har accepteret eksistensen af ​​astralt stof, som er endnu finere end æteren, skal man desuden acceptere, at de kræfter, der skaber frekvenserne, stammer fra endnu højere vibrationer, som normalt ikke påvirker fysisk stof. Forskningen viser, at blandt de højere frekvenser findes der vibrationer, der skabes af menneskets følelser, ønsker og begær, og det samme gælder ​​de tanker, der er blandet med personlige begær eller følelser. Man har konstateret, at tanker og følelser er udstrømmende energi, der er lige så konkret som f.eks. elektricitet og damp. Men det er energi, der fungerer på sit eget niveau og i sin egen finere stoftype. Det er ikke blot en teori, men en konkret kendsgerning, der er iagttaget igen og igen af clairvoyante forskere. Alle de plancher, der er tegnet i åndsvidenskabens litteratur, og som illustrerer effekterne af kærlighed, hengivenhed eller grådighed, er simpelthen plancher, der viser de iagttagelser, som forskerne har foretaget i astralt stof – iagttagelser, der er gentaget mange gange med de samme resultater. En hel ny verden er derfor åbnet for menneskeheden – en verden af ​​finere stof, der omgiver mennesket – og den fine stoftype har fået det navn, der blev givet af middelalderens alkymister – ”astral”.

Mennesket er omgiver af stoffet hele tiden, og derfor er spørgsmålet, hvordan stoffet påvirker mennesket, og hvordan mennesket påvirker stoffet. Forskningen viser, at stoffet påvirker mennesket konstant, og derfor skal man ikke længere ignorere hverken de astrale eller de fysiske omgivelser. Sådan som verden er i dens nuværende tilstand, er de fysiske omgivelser absolut vigtige, og mennesket skal lære meget af den fysiske verden og dens kræfter, hvis det vil være i stand til at udnytte kræfterne til at hjælpe andre, eller til at modstå uønsket påvirkning. Og det samme gælder, hvis mennesket ønsker at blive i stand til at beskytte sig mod uønskede påvirkninger fra den astrale verden, og hvis de astrale kræfter skal kontrolleres og bruges på altruistisk arbejde. Derfor er det nødvendigt at studere astralplanets betingelser og muligheder – for på dette område ligesom på alle andre, er viden magt.

Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Download-fil: DEN ASTRALE VIRKELIGHED - C.W. Leadbeater


Artikel-Den-astrale-virkelighed-C-W-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: DEN ASTRALE VIRKELIGHED