Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Modstandskræfterne-Åndsvidenskab-Hardy-Bennis

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17 (10 af 10)


Modstandskræfterne arbejder altid intelligent og samvittighedsløst. De arbejder efter devisen, den stærke og kloge, dominerer og udnytter den svage og mindre kloge.

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17 (10 af 10)

Døren til det onde

Det er ikke meningen, at man skal bekæmpe de onde kræfter. Nej – man skal sørge for, at man ikke selv giver mulighed for, at man direkte eller indirekte bliver et redskab for deres arbejde.

Karaktersvagheder

Modstandskræfterne arbejder altid særdeles intelligent. Man kan roligt betragte dem som verdens dygtigste psykologer. De ved nøjagtigt, hvor alle de menneskelige karaktersvagheder og laster findes, og hvordan man kan udnytte dem. De opflammer til had, og overalt, hvor der findes formørkede mennesker − hvad enten det er religiøse, politiske, reaktionære eller magtsyge mennesker − er de redskaber for modstandskræfterne. Og de findes overalt i verden. De er aktive i forskellige organisationer − f.eks. som lobbyister, magtfulde ledere og reaktionære mennesker, der forsøger at fordreje eller spænde ben for konstruktive forslag. De er ofte betalt af de store multinationale selskaber, der plejer egoistiske interesser, og derved arbejder de som modstandskræfternes forlængede arme.

Det er vigtigt at forstå, at kun meget få mennesker er klar over, at de reelt arbejder for disse negative kræfter. De er for det meste uvidende om den større sammenhæng. De følger bare deres uudviklede natur og fristelsen til at udnytte deres svage medmennesker, men den karmiske lov vil regulere dette misforhold på længere sigt.

Skelneevne

Vejen frem − væk fra de mørke kræfters alt for store indflydelse − er, at det enkelte menneske vågner op og ser på verden som den er, men uden at lade følelser som f.eks. angst tage overhånd. I stedet skal man tage en indre beslutning om, at man ikke vil lade sig styre af manipulerende politiske ismer, lokkende reklamer, demagogiske talere og mediernes negative tilgang til nyhederne. Man vil tænke selv og erkende, at det ofte er de svære og ubehagelige beslutninger, som er nødvendige for at ændre verden, så de konstruktive kræfter kan vinde frem.

Mørket og lyset er hinandens forudsætninger. Mørket er yin og lyset er yang. Tilsammen er de "skabelsens forældre". Mørket er derfor en del af skabelsen (og dermed af Gud). Og i relation til mennesket er mørket og modstandskræfterne en energi, der giver modspil og modstand, så mennesket kan overvinde modstanden i sig selv, og derved bliver en medspiller på pilgrimsvandringen mod "Lysets Faderhjem".

Hvis mennesket nægter − bevidst eller ubevidst − at være redskaber for modstandskræfterne, så dør de sorte mestres magt og indflydelse, og det enkelte menneske kan derved være med til at: "− forsegle døren til det onde", som det siges i Den Store Invokation.

 

Modstandskræfterne-12-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-

 

 

_________________________________

Link til den omtalte e-bog: GENNEM FORHÆNGET

_________________________________

Artikel-Modstandskræfterne-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Download-fil: MODSTANDSKRÆFTERNE 17 - Hardy Bennis


Artikel-Modstandskræfterne-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MODSTANDSKRÆFTERNE 17