Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Modstandskræfterne-Åndsvidenskab-Hardy-Bennis

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17 (8 af 10)


Modstandskræfterne arbejder altid intelligent og samvittighedsløst. De arbejder efter devisen, den stærke og kloge, dominerer og udnytter den svage og mindre kloge.

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17 (8 af 10)

Fem sorte mestre

 

 

I bogen Gennem Forhænget af Viola Petit Neal og Shafica Karagulla giver de to forfattere en beskrivelse af fem sorte mestre. De tilhører de planetariske modstandskræfter, som arbejder overalt på planeten:

 

Modstandskræfterne-14-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-

 

Den første sorte mester

Med ordet "sort", hentydes der naturligvis ikke til hudfarven, men udelukkende til den pågældendes destruktive natur. Den første sorte mester har som speciale at manipulere med de involutionære kræfter. Han er den farligste af de fem, for han har magt over en del af planetens elementale kræfter, der kan bruges til destruktive formål af den mest ødelæggende karakter − på samme måde som det skete på Atlantis. Han forsøger også at inspirere politikere, generaler og atomforskere til at foretage så mange atomsprængninger som muligt, for sprængningerne nedbryder det æteriske beskyttelseslag, der omgiver Jorden. Resultatet er, at indstrømmende ultraviolet og radioaktiv stråling kan få katastrofale følger for alt liv på Jorden.

 

Den anden sorte mester

Denne mester står bag organiseringen, produktionen og distributionen af narkotika og de mange forskellige syntetiske drugs, der medfører, at primært unge menneskers liv ødelægges. Utallige menneskers fysiske inkarnationer og fremtidige udvikling går til spilde, for narkotika medfører, at æterlegemet bliver så ødelagt, at der ofte skal bruges flere inkarnationer på at "reparere" disse skader. Det kan medføre, at de inkarnerer som mentale invalider og psykisk syge. Spiritus-, tobaks- og medicinmisbrug bliver på tilsvarende måde brugt til at underminere menneskehedens sundhed.

 

Modstandskræfterne-09-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-

 

Den tredje sorte mester

Denne mester søger at stimulere politikeres og magtfulde lederes svage sider. Korruption og udspekulerede metoder med afpresning, bestikkelse, nepotisme og seksuelle svagheder kan eksempelvis udnyttes til at få i øvrigt gode ledere fjernet fra posten. Det er vigtigt at huske, at alle mennesker har svage sider. Ingen er endnu fuldkomne. Denne mester udnytter svaghederne og forvirrer og vildleder systematisk beslutningstagere via rådgivere og spindoktorer, som kender manipulationens subtile kunst. Et godt redskab er mediernes ensidige fokusering på livets negative sider.

 

Den fjerde sorte mester

Denne mester har som speciale at arbejde på at sabotere verdensøkonomien ved at stimulere tendensen til kapitalophobning og til ulige fordeling af verdens ressourcer. Han inspirerer til spekulation og monopolisering, hæmningsløs konkurrence og profittænkning, som systematisk skævvrider, fastholder og udvikler de enorme uligheder mellem mennesker i verden. Eksempelvis arbejder mesteren på at vedligeholde og forstærke frygtelementet på børsmarkederne. De globale finanskriser viser alt for tydeligt, at grådigheden og egoismen stadig har et fast greb i verdens spekulanter, finans- og bankfolk. Disse karaktersvagheder udnyttes af de mørke kræfter.

 

Den femte sorte mester

Denne mester har specialiseret sig i at underminere undervisning og skolevæsen. Børn påvirkes i dag massivt gennem computerspil og videofilm, der ofte bombarderer deres bevidsthed med destruktive og meget voldelige scener. Børn og unge mennesker får indtryk af, at sådan er verden, og forudsætningen for at klare sig i denne verden er egoisme, aggressioner og vold.

 

Modstandskræfterne-11-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-

 

Den sorte mester arbejder systematisk på at ødelægge undervisningssystemerne, så standarden falder og tiltagende kaos breder sig i klasselokalerne. Målet er at fremme analfabetisme. Desuden arbejder han på at ulandsbistanden forspildes ved at sørge for, at den falder i hænderne på de forkerte og misbruges. Årsagen er, at uvidende, underkuede, fattige mennesker er villige marionetter. Et vigtigt element i hans arbejde er derfor, at fastholde naturvidenskaben i et forældet verdensbillede, der lukker øjnene for den forskning, der beviser, at mennesket lever i et multidimensionalt univers.

Artikel-Modstandskræfterne-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Download-fil: MODSTANDSKRÆFTERNE 17 - Hardy Bennis


Artikel-Modstandskræfterne-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MODSTANDSKRÆFTERNE 17