Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Modstandskræfterne-Åndsvidenskab-Hardy-Bennis

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17 (9 af 10)


Modstandskræfterne arbejder altid intelligent og samvittighedsløst. De arbejder efter devisen, den stærke og kloge, dominerer og udnytter den svage og mindre kloge.

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17 (9 af 10)

Den globale kamp mellem

lyset og mørket

 

Modstandskræfterne-10-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-

 

Alle uden undtagelse er medspillere i denne kamp. Og tiden er kommet, hvor det enkelte menneske må gøre op med sig selv, om de vil være bevidste eller ubevidste redskaber for den tiltagende kollektive påvirkning, som forsøger at trække menneskeheden væk fra de åndelige værdier og en potentiel opvågnen til sjælsbevidsthed. Overordnet kan man sige, at der udkæmpes et slag på planeten mellem en begyndende global åndelig bevidsthed og en ældgammel separatistisk egoisme, hvor det enkelte menneske primært tænker på sig selv og stikker hovedet i busken for at undgå at se de utålelige forhold, der hersker rundt omkring i verden.

Kapital er magt

De helt store syndere er de institutioner, som sidder på den økonomiske magt, de magtfulde fonde, korrupte og magtsyge politiske ledere og de utallige små og store medløbere, som investerer deres overskud i firmaer og projekter, som giver det størst mulige afkast. I det store spil om penge betyder denne holdning, at det alene er overskuddet, der fokuseres på, og ikke de moralske, etiske, sunde og gavnlige investeringer, som har til formål at skabe de bedst mulige vilkår for flest mulige mennesker.

Tibetaneren siger i Hierarkiets Fremtræden:

 

"Det onde er alt det, der driver mennesket ind i dybere materialisme, som udelukker de højere livsværdier, som opmuntrer til egoisme, som opstiller barrierer for rigtige menneskelige relationer, og som stimulerer separatisme, frygt og hævngerrighed."

Alice A. Bailey: Hierarkiets Fremtræden, s. 189

 

Albert Einsteins havde i den grad ret, da han sagde:

"Verden er ikke et farligt sted

pga. de, der handler ondt,

men pga. de, der ser til og intet gør."

 

Det kosmisk onde

Kampen mellem lys og mørke foregår på mange niveauer. I menneskeheden udkæmpes den indre kamp mellem på den ene side personlighedens tanker, følelser og de mange begær, og på den anden side det enkelte menneskes åndelighed og sjælsbevidsthed. Men hvad angår den globale kamp er det alene Den Indre Verdensstyrelse – dvs. Shamballas øverste råd − der kan overskue og tage ansvaret for denne opgave, for det kosmisk onde styres fra det kosmiske astralplan − et plan, der befinder sig over de syv bevidsthedsplaner, som den esoteriske lære beskæftiger sig med. Fra det kosmiske astralplan har det kosmisk onde en base på planetens astralplan, hvor det kommer til udtryk som den planetariske ondskab, der strømmer ud over Jorden.

Der mangler endnu svar på et særdeles vitalt spørgsmål, for svaret kan give nøglen til at forstå modstandskræfterne på en ny måde. Den esoteriske litteratur kaster lys over emnet, og esoterisk indsigt og forståelse kan hjælpe det enkelte menneske til at iagttage og tage stilling til modstandskræfternes arbejde, som det udfolder sig i nutidens verden.

Artikel-Modstandskræfterne-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Download-fil: MODSTANDSKRÆFTERNE 17 - Hardy Bennis


Artikel-Modstandskræfterne-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MODSTANDSKRÆFTERNE 17