Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Modstandskræfterne-Åndsvidenskab-Hardy-Bennis

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17 (5 af 10)


Modstandskræfterne arbejder altid intelligent og samvittighedsløst. De arbejder efter devisen, den stærke og kloge, dominerer og udnytter den svage og mindre kloge.

MODSTANDSKRÆFTERNE - 17 (5 af 10)

Modstandskræfterne i efterkrigstiden

 

Modstandskræfterne-05-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab-

 

Verdenskrigen(e)

Fra en esoterisk synsvinkel er det tyvende århundredes to verdenskrige (1914-1918 og 1939-1945) én krig, der blev afbrudt af en slags våbenhvile. Efter den Anden Verdensskrigs afslutning − og på grundlag af historisk forskning − er det indlysende, at Adolf Hitler ikke bare var et ondt, magtsygt og hadefuldt menneske. Han var besat af forvrænget okkult overbevisning, og derfor blev hans afsporede sind et særdeles velegnet redskab for modstandskræfterne. Hans relation til Thuleselskabet[1] − et germansk okkult selskab − udviklede sig reelt til nazistpartiet.

Åndelig kontrol

Straks efter sin magtovertagelse i 1933 forbød Hitler alle esoteriske organisationer som f.eks. teosoffernes, frimurernes og antroposoffernes, og han sendte mange af deres medlemmer i KZ-lejre, for han ønskede også at sikre sig kontrollen over Tyskland i åndelig forstand. Nu − hvor Anden Verdenskrig er kommet på afstand − er det svært at forstå, at hele den tyske nation med sin blomstrende kulturelle fortid kunne manipuleres og hypnotiseres til at begå ufattelige grusomheder på grundlag af en ægte overbevisning om, at de faktisk var overmennesker og derfor kunne vinde verdensherredømmet. Denne realitet er et klart bevis på, at modstandskræfternes magt er enorm.

Jødehad

Der er også grund til at spørge om, hvorfor Hitler og naziledelsen navnlig hadede jøderne! Det esoteriske svar findes delvist i en periode på Atlantis, hvor de oprindelige semitter − den 5. atlantiske underrace − begyndte at inkarnere i stort tal. Den esoteriske verdenshistorie oplyser, at disse semitter var "oversiddere" fra det forrige solsystem. De kom til Jorden med udviklede kreative og intelligente evner, men desuden med stærkt separatistiske tendenser. Denne kombination medførte, at de dominerede, udnyttede og undertrykte store dele af den atlantiske befolkning – bl.a. udryddede de præsteskabet − herunder Hitler og hans nærmeste medarbejdere. Det had, som dengang blev skabt, var årsagen bag den virkning, nutidens jøder − de oprindelige semitters efterkommere − blev udsat for. Holocaust og nazisternes forsøg på systematisk at udrydde samtlige jøder under Anden Verdenskrig er almindelig kendt, og det er årsagen til, at Anden Verdenskrig kaldes en post-atlantisk krig i åndsvidenskaben.

 

 

_________________________________

[1] Thuleselskabet (Tysk: Thule-Gesellschaft), oprindelig "Studiengruppe für germanisches Altertum" (Gruppe for studiet af germansk oldtid), var en tysk okkult og populistisk gruppe i München, bedst kendt som den organisation, der sponsorerede Det tyske arbejderparti, som senere blev omformet af Adolf Hitler til Det Nationalsocialistiske Tyske Arbejderparti. Hitler var imidlertid aldrig medlem af Thuleselskabet.

_________________________________

Artikel-Modstandskræfterne-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Download-fil: MODSTANDSKRÆFTERNE 17 - Hardy Bennis


Artikel-Modstandskræfterne-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MODSTANDSKRÆFTERNE 17