Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN ÅNDELIGE UDVIKLINGSVEJ - 1:2 - 10
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-åndelige-udviklingsvej-01-Åndsvidenskab

DEN ÅNDELIGE UDVIKLINGSVEJ - 1:2 - 10 (7 af 11)


Der findes to parallelle åndelige udviklingsveje. Den ene er indvielsesvejen, der består af fem successive indvielser.

DEN ÅNDELIGE UDVIKLINGSVEJ - 1:2 - 10 (7 af 11)

Indvielsesceremoniens fem faser

 

Den-åndelige-udviklingsvej-01-13-Esoterisk-lære

 

Om natten føres mennesket − mens det fysiske legeme sover − til Kristi ashram på det højere mentalplan (kausalplanet). Mennesket står nu ansigt til ansigt med sjælen – solenglen – sit højere selv − og al tvivl forsvinder. Sikker viden følger.

Mennesket ser i ét nu fortid, nutid og fremtid. Dernæst åbenbares den rolle, som mennesket skal spille og den sjælegruppe, det tilhører og skal arbejde sammen med. Der sænker sig herefter en fred, der er så dynamisk, som ord ikke kan beskrive!

Mennesket træder nu frem for indvieren – hierofanten − sammen med to mestre som hjælpere. Kristus berører nu med sin kraftstav bestemte centre i menneskets finere legemer, og det medfører, at 25% af legemernes stofatomer udskiftes med atomer fra det højeste æteriske underplan (atomart stof). Ved første indvielse drejer det sig som sagt om 25%. Ved anden indvielse er det 50%. Ved tredje indvielse 75%. Og ved fjerde indvielse 100%.

Den nyindviede bliver nu præsenteret for forskellige symboler, og deres betydning forklares. Informationerne skal huskes! Det drejer sig f.eks. om korset, lotusen, trianglen, terningen, cirklen med punktet i midten, otte dyreformer og den hellige gral.

Ved første indvielse afsløres desuden, hvordan kræfterne afbalanceres på det fysiske plan.

Ved anden indvielse afsløres astrallysets mysterier, og hvordan man kan læse Akasha-optegnelserne og på denne måde skaffe sig detaljeret viden om fortiden.

Til sidst aflægges en ed, hvor Kristus holder midt på kraftstaven, de to mestre holder foroven på diamanten på stavens top, og den indviede holder nederst på staven.

Da indvielsesceremonien afholdes på det højere mentalplan – kausalplanet − kan første og anden indvielse for de fleste menneskers vedkommende ikke huskes i dagsbevidstheden.

I denne artikel er det kun muligt at nævne de vigtigste punkter, men hvis man ønsker at vide mere om emnet, vil bogen Indvielse af Alice A. Bailey være en vigtig kilde.

Artikel-Den-åndelige-udviklingsvej-01-Åndsvidenskab
Download-fil: DEN ÅNDELIGE UDVIKLINGSVEJ 10 - 1 - Hardy Bennis


Artikel-Den-åndelige-udviklingsvej-01-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: DEN ÅNDELIGE UDVIKLINGSVEJ 10 - 1